Meny

Den britiske TV-verten Jonathan Ross presenterer sesong fem av sitt populære talkshow på TV6. Hver uke fylles sofaen hans opp med superstjerner fra hele verden.

TV6 - ny norsk TV-kanal hos RiksTV

Torsdag 21. november lanseres den nye TV-kanalen TV6 - en ny, norsk kanal med fokus på mat, hjem og bolig, talkshow, kvalitetsdramaserier og filmer.

TV6 stiller på linje med de to andre MTG-kanalene TV3 og Viasat 4, og er ifølge TV6s hjemmeside "et litt voksnere TV-alternativ for moderne, voksne kvinner". Kanalen vil vise en rekke TV-program som aldri før har blitt vist på norske TV-kanaler, slik som originalen bak "Hele Norge baker", den britiske "Great British Bake-off" - eller det britiske talkshowet "Jonathan Ross Show". 

Ellers kan det også nevnes at TV6 vil sende en rekke seriesuksesser, blant annet "Smash" og "Nashville" - før de i løpet av 2014 vil sende også norske produksjoner på kanalen. 

For RiksPakken-kunder vil TV6 bli tilgjengelig på kanalplass 31 fra og med torsdag 21. november. Vi gleder oss - gjør du?

(Hvis du mot formodning ikke får TV6 på programplass 31, eller opplever andre feil i kanaloppsettet, må du gjøre et nytt kanalsøk.)

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus