Badehotellet på TV 2

Badehotellet på TV 2

Sommerlig drama fra den danske vestkysten

Fra forfatterne bak Krøniken, kommer nå den danske suksess-serien Badehotellet som tar deg med til sommerlige Skagen i 1920-årene og de ansatte og stamgjestene på Andersens lille hotell.

Her møtes rike stamgjester og hardt arbeidende lokale ansatte. Forskjellene mellom livsstilene deres er store, men i løpet av sommeren smelter deres verdener sammen. Når de møtes er det plass til håp, hemmeligheter og oppgjør. Samtidig kaster en kommende verdenskrise skygger over ferieidyllen.

Den 18-årige stuepiken Fie er ny blant personalet. Hun ble ansatt som kjøkkenpike, men blir raskt forfremmet av hotellverten. Det vekker harme hos en av de andre stuepikene, som beslutter å motarbeide Fie. Grosserer Madsens datter, Amanda, planlegger å stikke fra familieferien, mens faren kommer i konflikt med en av de lokale når han kjører på hønene hans.

Første episode trakk over 1,5 millioner seere på dansk TV2 tidligere i vår, og er blitt en stor TV-suksess i Danmark.

Premiere på TV 2 i kveld 5. mai kl 21.40

Se trailer fra dansk TV2 her:

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus