Barcelona-derby på søndag!

LIVE på C More

Søndag klokken 17.00 er det duket for Barcelona-derby nummer 161 i rekken, og Barcelona jakter sin syvende strake seier mot Espanyol. C More varter opp med studiosending fra 16.30.

Etter at Copa del Rey har stjålet showet fra tirsdag til fredag, returnerer La Liga-fotballen fra lørdag klokken 16.00. Da får Elche besøk av Atlético Madrid, som er i kjempeform om dagen med ni seire på de 10 siste kampene. 3-1 mot Málaga og 2-0 mot Deportivo La Coruña i de to siste seriekampene gjør at de holder følge med de to andre gigantene i La Liga, og forrige sesong vant de dette oppgjøret 2-0. Dødballstyrken er som vanlig det store våpenet for Los Rojiblancos, og nå møter de laget med flest baklengs på dødballer til nå denne sesongen.

Bestill C More og C More Play her!

Senere på kvelden skal Real Madrid forsøke å forlenge klubbrekorden i antall seire på rad fra 17 til 18 når Celta Vigo kommer på besøk. Med seier klokken 20.00 tangerer de den spanske rekorden med 18 seire på rad som Barcelona tok i 2005/2006. 3-0, 4-0 (cup) og 2-0 er de tre resultatene på Santiago Bernabéu etter at Celta Vigo rykket opp sommeren 2012, og i løpet av de tre kampene har Cristiano Ronaldo scoret seks mål. Celta Vigo er i svak form om dagen, men man skal ikke glemme prestasjonene deres på bortebane tidligere denne sesongen; 2-2 mot Atlético Madrid og 1-0 mot Barcelona.

Lunsjkampen denne serierunden er en deilig sådan mellom Rayo Vallecano og Sevilla, mens helgens studiosending starter klokken 16.30. En halvtime senere er Arve Fuglum klar for kommentering på Camp Nou i det 161. Barcelona-derbyet i rekken, og som vanlig er det Barcelona som er store favoritter mot Espanyol. 1-0, 2-0, 4-0, 4-0 og 1-0 har det endt de fem siste gangene Los Periquitos har tatt turen de få kilometerne opp til Camp Nou, og for Lionel Messi blir det igjen en spesiell kamp ettersom han fikk sin La Liga-debut mot nettopp Espanyol i oktober 2004. Søndagen avsluttes med to godbiter i form av VillarrealReal Sociedad og GranadaValencia, mens mandagen denne gangen rommer to kamper, og ikke bare én. Hverdagsgleder!

Topp 5 fra La Liga runde 13

 

Sendeskjema for La Liga kommende helg:

Lørdag 16.00: Elche – Atlético Madrid, C More Fotball (Magnar Kvalvik).
Lørdag 18.00: Athletic Club – Córdoba, C More Live.
Lørdag 20.00: Real Madrid – Celta Vigo, C More Fotball (Petter Veland).
Søndag 12.00: Rayo Vallecano – Sevilla C More Live.
Søndag 16.30: Studiosending, C More Fotball (Gunnhild Toldnes, Petter Veland og Tom Freddy Aune).
Søndag 17.00: Barcelona – Espanyol, C More Fotball.
Søndag 19.00: Villarreal – Real Sociedad, C More Live.
Søndag 21.00: Granada – Valencia, C More Live.
Mandag 17.00: Eibar – Almería, C More Fotball.
Mandag 19.00: Levante – Getafe, C More Live.

Deportivo La Coruña – Málaga spilles lørdag klokken 22.00, og kampen kan sees på C Sports.

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus