Meny

Med C More Play kan du nå se de nyeste seriene og filmene fra C More når du vil.

C More Play med RiksTV

Over 2200 film- og serietitler i HD når du vil

Dette har vi ventet på. Nå lanserer vi endelig C More Play i vår underholdningsportal. For deg som abonnerer på C More, betyr det nå at du får tilgang til C Mores totale tilbud av filmer og serier - akkurat når du vil. Ca. 2200 film- og serietitler er tilgjengelig i HD-kvalitet. Forutsetningen er at du som RiksTV-kunde har en SMART-boks som er koblet til internett.

C More Play har et enkelt og intuitivt brukergrensesnitt. Her finner du lett fram til dine favorittfilmer- og TV-serier. 

C More Film (inkl C More Play) kun kr 99,- per måned.

Når du åpner C More Play får du en rask oversikt over de mest aktuelle toppfilmene og TV-seriene. I menyen over navigerer du deg enkelt videre til en rekke spennende underkategorier.

I serie-kategorien får du tilgang til alle de nyeste sesongene av populære TV-serier som for eksempel Girls, Looking, True Detective, Parks & Recreation, Revolution, House of Lies, Banshee, Shameless, Person of Interest og Boardwalk Empire. I tillegg får du også tilgang til en rekke klassikere som blant annet fire hele sesonger med den belgiske privatetterforskeren Hercules Poirot.

C More har avtale med en rekke store filmdistributører, og i Film-kategorien finner du garantert noe for en hver smak. Bla deg videre nedover i underkategoriene og du finner det meste. Akkurat nå kan du se både nye storfilmer og klassikere som Life of Pi, Sherlock Holmes: A Game of Shadows, Lincoln, Hobbiten, Hypnotisøren, TinTin, The Company You Keep, Platoon, Monster og mye mye mer. Vet du hva du skal lete etter, så er det bare å bruke søk øverst i venstre hjørne.

Har du barn, så kan du garantert glede deg over Barnekategorien. Her kan du se både nyere barnefilmer og klassikere som Astrid Lindgrens Emil i Lønneberget, Ronja Røverdatter og Karlsson på taket. Postmann Pat er også en populær karakter blant de minste. Med C More Play får du tilgang til den første sesongen med hele 23 episoder.  

I april viser C More også tre nye seriepremierer: Fjerde sesong av Game of Thrones, tredje sesong av Veep, andre sesong av Metal Hurlant Chronicles og den nye serien Silicon Valley. Alle de nye episodene blir tilgjengelige i C More Play. Se trailere under.

Game of Thrones sesong 4:

 Veep - sesong 3

Silicon Valley - Premiere

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus