Ronaldo og Messi. El Clasico er gigantenes oppgjør.

El Clásico: Tidenes angrepsrekker møtes

Real Madrid - Barcelona lørdag kl 18.00

Spansk fotballs giganter, verdens to største fotballklubber  Real Madrid tar i mot den katalanske rivalen Barcelona på Santiago Bernabéu Stadion i Madrid.

Sesongens første El Clásico spilles lørdag 25. oktober kl. 18.00, og verdens beste fotballspillere møtes ansikt til ansikt.

De lærde strides om det er Real Madrid eller Barcelonas fronttrio som er best når Real Madrid stiller med Cristiano Ronaldo, Gareth Bale og Karim Benzema, og Barcelona tropper opp med Lionel Messi, Neymar og Luis Suárez.
Skal man derimot kunne enes om noe i denne diskusjonen, er det at når disse to trioene møtes på Santiago Bernabéu lørdag 25. oktober klokken 18.00, er det tidenes beste angrepssekstett som skal utfolde seg og angripe hverandre i et av tidenes mest spennende og potensielt avgjørende El Clásico.

Se Real Madrid – Barcelona, 25. oktober kl. 18.00 på C More Fotball

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus