OSCARS-vinnere og utvidet filmtjeneste

Filmleie fra RiksTV

Natt til mandag denne uken stakk romfartseventyret Gravity av med hele 7 OSCARS - og da blant annet for beste regi og cinematografi. Filmen kan du nå se i vår Filmleie sammen med en rekke andre nye premierer. Gå heller ikke glipp av OSCARS-vinnerne Blue Jasmine og dokumentarfilmen 20 feet from stardom.

Vi utvider også filmbiblioteket vårt med å ønske hjertelig velkommen til filmdistributøren Nordisk Film Egmont som har en stor filmkatalog med blant annet en lang rekke nye og gamle norske kinosuksesser som Gåten Ragnarok, Max Manus, Olsenbanden-filmene og Kon-Tiki. Disse og flere utvalge filmer finner du denne uka under "Nordisk Film" i menyen i Filmleie. 

Her er ukas premierer i RiksTV Filmleie:

Gravity

Dr. Ryan Stone er ute på sitt første oppdrag i rommet sammen med den erfarne astronauten Matt Kowalsky, som er ute på sin siste ferd før han blir pensjonist. En uventet katastrofe isolerer dem i rommets stille mørke. Plutselig har de bare hverandre og en redsel som sakte men sikkert går over i panikk når oksygenet begynner å ta slutt. Med blant andre Ed Harris, Paul Sharma, Sandra Bullock og George Clooney.

Sjanger: Thriller Lengde: 1t 31 min Aldersgrense: 11 år

Gåten Ragnarok

Arkeologen Sigurd Svendsen (Pål Sverre Hagen) har viet sitt liv til å løse de 1000 år gamle mysteriene fra Osebegskipets gravkammer. Når han finner spor som peker mot den største myten av alle, myten om Ragnarok, blir Sigurd besatt av tanken om at Oseberggraven skjuler svaret på opphavet til historien om vår egen undergang. En mystisk runestein med spor etter Osebergvikingene avdekkes i Finnmark og fristelsen blir for stor: Sammen med to kolleger og sine to barn legger Sigurd ut på en ekspedisjon som leder dem dypt inn i Ingenmannsland - et avsperret område mellom Norge og Russland. Med blant andre Pål Sverre Hagen, Nicolai Cleve Broch, Sofia Helin (Broen), Bjørn Sundquist, Maria Annette Tanderø Berglyd, og Julian Podolski.

Sjanger: Familie Lengde: 1t 36 min Aldersgrense: 11 år

Thor: The Dark World

Dette er oppfølgeren og fortsettelsen av suksessfilmene Thor og Avengers. En urgammel trussel, eldre enn kosmos, truer med å styrte hele verden ut i mørket. For at Thor skal kunne redde sin elskede Jane Foster så vel som hele menneskeheten må han finne en måte å samarbeide med sin verste fiende. Med Jaimie AlexanderNatalie PortmanTom Hiddleston og Chris Hemsworth fra aktuelle Rush.

Sjanger: Action Lengde: 1t 51 min Aldersgrense: 11 år

Turbo

En fartsfylt film fra skaperne bak Madagaskar og Kung Fu Panda. Turbo er en snegl som drømmer om å bli racerkjører. En dag blir han superrask på en mirakuløs måte og det ser ut som om drømmen kan bli virkelighet. Turbo blir kompis med noen trendy typer og satser på å hjelpe dem med å oppnå sine drømmer. Etterpå vil han forsøke å vinne verdens største racerløp.

Sjanger: Barn Lengde: 1t 36 min Aldersgrense: 7 år

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus