Superhelter, amerikanske muskler og monsterhav

RiksTV Filmleie

Står action- og eventyrfilmer høyt på lista, så kan du nå glede deg. Alt fra superhelter og tunge muskelbunter til monstere i Bermuda-triangelet er bare noen av filmnyhetene denne helgen. Få også med deg thrilleren The East som vises eksklusivt i Filmleie fram til 1. februar. 

Her helgens filmtips for deg med tilgang til Filmleie i underholdningsportalen Ekstra.  

Kick-Ass 2

De opptrer som de vanlige tenåringene Mindy og Dave, men egentlig er de snikmorderen Hit Girl og villstyringen Kick-Ass. Etter at de har gått ut fra skolen danner de verdens første team av superhelter, Justice Forever. Men snart grunnlegger superskurken The Motherfucker et eget brorskap. Hans mål er å ta igjen for det Kick-Ass og Hit Girl gjorde mot hans far. Men ingen setter seg opp mot Justice League ustraffet.

Sjanger: Action, Komedie Lengde: 1t 43min Aldersgrense: 15

Pain and Gain

Den utrolige – men sanne – historien om kroppsbyggeren Daniel som en gang på 90-tallet i Miami kom på en smart snarvei til den amerikanske drømmen. Med hjelp fra to treningskompiser vil han håve inn raske penger ved hjelp av kidnapping og utpressing. Men noen ganger strekker ikke muskler til som erstatning for hjerner.

Sjanger: Action, Komedie Lengde: 2t 9min Aldersgrense: 15

Percy Jackson: Monsterhavet

Percy Jackson og de andre halvgudene er tilbake i et nytt spennende eventyr. Når halvblodsleiren trues av en ukjent fiende tvinges Percy ut på en reise rett ut i monsterhavet, i det området som vanlige mennesker kaller for Bermuda-triangelet.

Sjanger: Thriller Lengde: 1t 46min Aldersgrense: 11

The East

Sarah Moss (Brit Marling) slutter i jobben som FBI-agent og begynner å jobbe for Hiller Brood, et foretak som med alle midler beskytter høytstående foretakslederes interesser. Hun håndplukkes til oppdraget ved å infiltrere The East, en vanskelig tilgjengelig anarkistisk organisasjon som kjemper mot store foretak som skjuler kriminell virksomhet. Sarah sliter snart med et moralsk dilemma mellom sin arbeidsgiver og aktivistenes karismatiske leder Benji spilt av Alexander Skarsgård.

Sjanger: Thriller Lengde: 1t 56min Aldersgrense: 11

Se flere aktuelle filmer og anbefalinger under. Ha en riktig god filmhelg!

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus