En noe uvanlig far – og markering av filmfestivalen i Cannes

RiksTV Filmleie

Onsdag ble filmfestivalen i Cannes kickstartet med sitt sedvanlige brask og bram. I to uker framover vil nettavisenes kjendis- og moteseksjoner skrive om kjendisenes kjoler, frisyrer og sminke. Filmfestivalen handler heldigvis om mye mer enn det – og vi som er glad i å se på film gleder oss over alle unnskyldninger til å kunne ha nok en filmkampanje. Vi markerer nemlig Cannes-festivalen med å legge inn flere store festivalvinnere fra tidligere festivaler i Cannes, Venezia og Berlin. Du kan kose deg med filmer som Gulløven-vinnerne Faust og Lebanon, BAFTA-nominerte Drive, mafiafilmen Gomorra, som vant Grand Prix under Cannes i 2008  – og mange, mange flere. 

Disse filmene finner du under kategorien Festival i filmtjenesten. I tillegg har vi følgende premiere denne helgen: 

Delivery Man

David Wozniak (Vince Vaugh) lever et enkelt, middelmådig liv. Han er varebilsjåfør, sliter med gjeld og har et desperat behov for en retning i livet. I tillegg venter han barn med kjæresten (Cobie Smulders), og begge betviler Davids evner som far. David blir imidlertid innhentet av fortiden som sæddonor når 140 av hans 533 biologiske barn går rettens vei for å få kjennskap til identiteten hans. Han får hjelp av advokatvennen Brett (Chris Pratt) med å skjule sin identitet, men faller samtidig for fristelsen til å finne ut av hvem disse barna er – og han oppdager en faderlig omtanke som han ikke har følt på før. 

Sjanger: Komedie Lengde: 1t 44 min Aldersgrense: 7 år

Populære filmer i filmtjenesten: 

Hundreåringen som klatret ut av vinduet og forsvant: 

Sjanger: Komedie Lengde: 1t 54 min Aldersgrense: 11 år

The Secret Life of Walter Mitty:          

Sjanger: Komedie/Eventyr Lengde: 1t 54 min Aldersgrense: 7 år

Nymphomaniac:

Sjanger: Drama/Erotikk Lengde: 4t Aldersgrense: 18 år

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus