Lance Armstrong, Frankenstein – og sommerkampanje!

– RiksTV Filmleie

Det er juli, det er sommer – det er ferietid! Ferietid og filmtid går gjerne hånd i hånd, uansett om du sitter solvarm i sofaen etter en lang dag ute, eller om du sitter inne med pledd en regnværsdag. 

Vi har derfor laget en egen kategori i filmtjenesten som heter Sommer. Her kan du leie en rekke aktuelle filmer til kampanjepriser, for eksempel Mitt liv med Liberace, RushPhilomenaLovelace – og mange flere. Filmene koster kr 19,- og 29,- for hhv. SD og HD, og som vanlig kan du se filmen så mange ganger du vil i løpet av de 48 timene du leier. 

I tillegg til sommerkampanjen, får vi inn en rekke aktuelle filmer i løpet av sommerukene, og her er to av helgens ferskeste filmer

I, Frankenstein

Dr. Victor Frankenstein forsøkte i 1795 å skape et menneske av diverse kroppsdeler fra døde personer, for deretter å skrinlegge prosjektet. Dette gjorde han imidlertid alt for sent, for det sjelløse monsteret hadde allerede begynt å leve, og drepte både konen til doktoren og senere også doktoren selv, i raseri. Nå, 200 år etterpå, vandrer Frankensteins monster (Aaron Eckhart) planløst omkring – han eldes ikke. Han gjør sitt beste for å unngå å bli involvert i en krig mellom gargoyler og demoner, men når gargoylenes leder Leonore (Miranda Otto), som for øvrig har gitt ham navnet Adam, blir kidnappet av demonene, må han inn i krigen for å redde henne. 

Sjanger: Action Lengde: 1t 32 min Aldersgrense: 15 år

The Armstrong Lie

Alex Gibney ble i 2009 hyret inn for å lage det han antok ville bli en inspirerende film om sykkelkongen Lance Armstrongs Tour de France-comeback. Selv om Armstrong da var ansett som vår tids største syklist, var han stadig omgitt av dopingrykter som nektet å forsvinne – uansett hvor mange tester han bestod. I 2010 var filmen ferdig, men lagt på is på grunn av etterforskningen som startet som følge av de mange ryktene. Tre år etter stilte Lance Armstrong opp på det mye omtalte intervjuet med Opera Winfrey, hvor han innrømmet utstrakt bruk av doping. Etter dette gikk han til Gibney og fortalte sin versjon, og filmen som skulle bli en hyllest til legenden Lance Armstrong, ble brått en film om en hel sykkelnasjon som ble ført bak lyset av en respektert og hyllet idrettsmann.  

Sjanger: Dokumentar Lengde: 1t 58 min Aldersgrense: 15 år

 

GOD SOMMER!

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus