Formel 1, Denzel og Mark med pistol og en god dose kjærlighet

Filmleie fra RiksTV

Du kommer deg ikke unna. Enten du vil eller ikke. Det er Valentine's day! Inviter deg selv på en filmdate med en du er glad i. Om det er din elskede eller kun deg selv spiller ingen rolle. Vi har lagt opp filmhelgen for deg.

Under Anbefalt i Filmleie finner du en lang rekke filmer krydret med kjærlighet og dramatikk til kampanjepris (kun kr 19,- per film). Se storfilmer som Titanic, Bodyguard eller fjorårets store romantiske suksess Silver Linings Playbook. Gå heller ikke glipp av den romantiske nyheten About Time (les mer under) fra produsentene bak Love Actually og Notting Hill.

Kjærlighet på anlegget - Beat har laget spillelisten for Valentines day

Den filmen som er kanskje minst romantisk og som vi allikevel har størst forventning til, er premieren på Rush. Filmen om Formel 1-sirkuset på 1970-tallet skildret gjennom livene til racinglegendene Niki Lauda og James Hunt. Sjekk ut trailer under og ikke minst NRK Filmpolitiets anmeldelse her.

Her er ukens filmnyheter:

Rush

Rush er en storslagen skildring av Formel 1s glamorøse gullalder. Vi følger historien om to av verdens største rivaler: den karismatiske James Hunt (Chris Hemsworth) og perfeksjonisten Niki Lauda spilt av Daniel Brühl, og ja, du kjenner ham kanskje igjen fra Inglourious Basterds og  Good Bye Lenin!. Under Grand Prix presser de seg selv til bristepunktet og der er intet rom for feilberegninger.
NRK Filmpolitiet: 5/6

Sjanger: Action Lengde: 2t 3min Aldersgrense: 15

2 Guns

2 Guns er en eksplosiv actionfilm som byr på en stjernespekket rolleliste. Etter et mislykket forsøk på å infiltrere et narkotikakartell blir en DEA-agent og en etterforsker tvunget til å flykte. Bobby (Denzel Washington) og Stig (Mark Wahlberg) må klare seg på egen hånd og i løpet av tiden på flukt får de vite sannheten om hverandre.

Sjanger: Action Lengde: 1t 45min Aldersgrense: 15

About time

Når den godhjertede, men tafatte, unge advokaten Tim (Domhnall Gleeson) får vite av sin far (Bill Nighy) at alle menn i hans familie kan reise i tiden, bestemmer han seg for å forsøke å bruke tidsreisene for å finne "den rette", oppvarte henne og skaffe seg familie.

Sjanger: Komedie/Romantikk Lengde: 2t 3min Aldersgrense: 7

Runner, Runner

Til tross for at den fattige høyskolestudenten Richie (Justin Timberlake) finner ut hvordan en knekker et online-pokerspill, så taper han likevel. Han reiser for å møte den han tror har lurt ham: spillkongen Ivan Block (Ben Affleck). Block lokker Richie med løfter om raske penger, men Richie havner i stedet i en knipe som blir vanskelig å komme seg ut av.

Sjanger: Drama/Thriller Lengde: 1t 32min Aldersgrense: 11

Ha en herlig valentinshelg!

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus