Game of Thrones sesong 4 - premiere på C More 7. april

Game of Thrones sesong 4

- premiere mandag 7. april på C More

Det er klart for den fjerde sesongen av HBOs «Game of Thrones», den største eventyrserien på tv gjennom tidene og etterlengtet av fans over hele verden. Med abonnement på C More får du mulighet til å følge dramatikken i Westeros kun ett døgn etter USA-premieren. Serien blir også tilgjengelig på C More Play.

Konkurranse: Vinn Game of Thrones DVD-boks sesong 1-3 + C More drikkeflaske

«Game of Thrones», George R.R. Martins episke fortelling om maktkamp, heder og forræderi utspiller seg i det mystiske landet Westeros der somre og vintre kan vare i årevis. En av grunnene til at den påkostede serien har blitt en så stor suksess er at det ikke er noen hovedroller og man kan aldri være sikker på når en karakter må bøte med livet. Nå har den suksessrike serien kommet til den fjerde sesongen og får norgespremiere på C More 7. april, dagen etter USA-premieren. Forrige sesongs spektakulære Stark-slakt har gitt familien Lannister en sterkere kontroll over Jerntronen. Men de har fiender på alle kanter og må dessuten håndtere egne egoer. Stannis Baratheon (Stephen Dillane) oppsøker hæren i Dragonstone, mens Oberyn (Pedro Pascall) ankommer King’s Landing for å delta i bryllupet mellom Joffrey (Jack Gleeson) og Margary Tyrell (Natalie Dormer). Men det er ikke umulig at han har en annen agenda. I nord må nattens voktere passe seg for Mance Ryders (Ciaran Hinds) skrælinger, som førfølges av de hvite vandrerne. På andre siden av havet planlegger Daernys Targaryen (Emilia Clarke) med de tre dragene og hennes hær å seile til Westeros for å overta jerntronen fra Lannister.

Se Game of Throne - Behind the scenes:

Lena Headey spiller rollen som Cersei Lannister og Nikolaj Coster-Waldau hennes bror Jaime. Kit Harrington spiller Jon Snø, Maisie Williams Arya Stark og Sophie Turnersøsteren Sansa Stark. Peter Dinklages innsats som Tyrion Lannister har blitt belønnet med både en Emmy og en Golden Globe.

Seriepremierer på C More Series og C More Play mandag 7. april
Kl. 20.00 Veep – sesong 3
Kl. 20.30 Silicon Valley
Kl. 21.00 Game of Thrones - sesong 4

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus