Meny

God påske med Beat på anlegget!

Enten du nyter skisporene på fjellet, koser deg på hytta ved sjøen eller du er på jobb, er påsken den perfekte anledningen til å kose deg med god musikk!

På Beat finner du all den gode musikken du husker, de nyeste utgivelsene og en rekke ferdiglagde spillelister. Laster du ned appen vår, kan du lytte til musikken din også når du ikke har nettilgang.

I anledning påske kan vi kanskje friste deg med spillelistene
PÅSKEKRIM eller EN SMAK AV VÅR? Eller du kan selvfølgelig klikke deg inn på våre anbefalte seksjon og finne dine favoritter der.

Afterski?

Afterski

Er hytta booket, skiene smurt og kvikklunsj og appelsin på plass i ryggsekken? Da gjenstår det bare for oss å ønske deg en riktig god skitur.Og du: Når turen er unnagjort - sett på denne Afterski-spillelista og kos deg med god samvittighet!

Til himmels med Todd Terje

Todd Terje

 

 

 

 

 

 

 

Har du fått med deg denne ukas store snakkis innen elektropop fra Norge? Med albumet "It´s Album Time" har Todd Terje fått anmelderne til å finne fram både superlativer og 6-ere.

En musikalsk oppvisning i varm elektropop, som en velorganisert fusion av elektro, pop, jazz, bossanova, prog og mere til, skriver Aftenposten i sin anmeldelse og følger opp med at dette låter himmelsk.

Herlig viserock fra Erlend Ropstad

Erlend Ropstad

 

 

 

 

 

 

 

Erlend Ropstad fra Vennesla er ute med sitt fjerde album. Et herlig album som er hakket mer rocket, rufsete og usminket enn hans forrige album "Hva om det ikke er sånn som du tror at det er". Et album sørlendingen forøvrig ble nominert til to spellemannspriser for.

Et nærmest samlet pressekorps har gitt "Her om natta" terningkast 5.
Vi anbefaler deg å sette av tid til å lytte gjennom dette flotte albumet i påska.

Da gjenstår det bare for meg å ønske deg en riktig god påske! Og husk; god musikk er like viktig som solfaktor ;-)