Meny

God sommer!

Kjære kunde

Vi nærmer oss en etterlengtet sommerferie der TV-en for noen av dere kanskje kommer i annen rekke. Så langt har imidlertid TV-tittingen for oss nordmenn vært formidabel. Den første uken av OL i Sotsji så hver og en av oss 237 minutter på TV hver dag. Det viser at når det er begivenheter av nasjonal interesse så benker vi oss i hopetall sammen foran den gode gamle TV-en.

237 minutter tilsvarer nesten fire timer foran skjermen hver av disse dagene. Jeg tar vel heller ikke mye feil i påstanden om at TV-programmene kvelden før var hyppigste diskusjonstema på mange norske arbeidsplasser.

Fotball-VM pågår akkurat nå, Tour de France står for døren, og selv om noen nok slakker litt av på dyrkingen av verdens største hobby (TV-titting) er det mange med sterk interesse for toppidrett som vil bruke både to, tre og fire timer daglig foran skjermen.

Høsten blir også spennende. TV-kanalene har lettet på sløret – det er mye god underholdning vi har i vente, blant annet flere gode gamle TV-suksesser. Vi i RiksTV har heller ikke ligget på latsiden, selv om mange av oss tar en velfortjent pust i bakken i juli måned. Vinteren, våren og sommeren har vi stått på for å utvide og utvikle vårt tilbud og forbedre de tjenester vi allerede har slik at du som har oss som leverandør av TV-underholdning skal være mest mulig fornøyd.

Jeg kan ikke gå ut med detaljer, men lover at vi skal ta enda bedre vare på og gjøre TV enda enklere for barna. Vi skal fortsette vår satsing på TV distribuert via internett slik vi i dag blant annet gjør med vår filmtjeneste – og vi jobber på spreng for å få til en ny, spennende tjeneste vi tror du vil sette stor pris på.

I tillegg kan jeg også røpe at vi om ikke alt for lenge vil overraske med en ny generasjon SMART-boks. Jeg har fulgt tett med på utviklingen av denne, og lover at det er noe å glede seg til.

Vi i RiksTV ønsker dere alle en riktig god sommer!

Vennlig hilsen

Christian Birkeland
Administrerende direktør RiksTV