Carrie er tilbake i Homeland sesong 4 på TV 2.

Homeland - sesongstart sesong 4

Sesongstart og dobbeltepisode: Tirsdag 7. oktober kl. 22.40 på TV 2

(OBS! SPOILER VARSEL SESONG 3) Natt til mandag hadde den amerikanske TV-kanalen SHOWTIME premiere på ny sesong av den populære CIA-serien Homeland i USA. Tirsdag kveld er det duket for Norgespremiere på TV 2! 

Sesong 3 av Homeland sluttet dramatisk. Ikke bare at Carrie Mathison nå bærer fram Brodys barn, men også at seriens hovedkarakter Brody faktisk dør, viser at den Emmy og Golden Globe-vinnende TV-serien tør å ta en ny retning i sesong fire. 

Se Homeland sesong 4 trailer her: 

Etter det traumatiske tapet av Brody, har Carrie (Claire Danes) nå blitt stasjonert som sjef ved en av CIAs aller farligste poster i Midt-Østen i Istanbul. Hun har også fått terroristen Javadi (F. Murray Abraham) til å bli en viktig alliert for USA. 

Samtidig som karrieren hennes har skutt fart, er Carrie nå mor til Brodys barn, og må ta flere vanskelige valg når det gjelder hvilken retning livet hennes skal ta. 

Carries mentor, Saul Berenson (Mandy Patinkin), har blitt tvunget til å gå av med pensjon og jobber nå i et privat sikkerhetsfirma i New York. Vil han klare å holde seg unna spillet i CIA, uten å hjelpe sin tidligere protesjé?

Homeland sesong 4 - behind the scenes

 

Sesong 4 av Homeland vises på TV 2 hver tirsdag utover høsten, med reprise søndag kveld. Sesongen starter med de to første episodene av serien. 

Siste episode er også tilgjengelig i TV 2s ukesarkiv i vår underholdningsportal.

Sesongstart og dobbeltepisode!: Tirsdag 7. oktober kl. 22.40 på TV 2

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus