Hør Nordens mest spennende artister

by:Larm 26. feb - 1. mars

I morgen sparkes by:Larm igang i Oslo. I løpet av fire intense dager får de mest spennende nordiske artistene vist seg fram for publikum, bransjefolk og media. En ypperlig måte å oppdage nye stjerneskudd - og selvfølgelig også sjansen til å få med seg mer etablerte artister. I år er hele 111 band klare til å kickstarte årets festivalsesong på scener rundt Youngstorget i Oslo.

Vi i Beat har laget en spilleliste med smakebiter fra det du har i vente!

Slik skaffer du deg Beat på din mobil, ditt nettbrett eller din TV!

Under by:Larm skal årets nordiske album kåres.

I fjor var det den svenske gruppen First Aid Kit som stakk av med prisen for beste nordiske album. I år er tolv nye spennende band fra Danmark, Finland, Island, Norge og Sverige nominert til Norges svar på Storbritannias Mercury Prize, nemlig Nordic Music Prize.
Smakebiter fra alle de nominerte hører du i spillelisten vår "Nordic Music Prize".

Ukas klassiker: Bob Dylan - Blonde on BlondeEtt av tidenes aller beste album er uten tvil signert Bob Dylan. Blonde on Blonde var hans syvende studiealbum og ble gitt ut i 1966 som en del av hans elektriske triologi. Albumet var faktisk rockens aller første dobbeltalbum og Rolling Stones har plassert det på 9. plass på sin liste over tidenes 500 beste album.

Trenger du flere musikktips?

Hva med å sjekke ut vår spilleliste Anbefalte nye låter? Her legger vi i Beat inn de aller beste utgivelsene fra norske og internasjonale artister flere ganger i uka. En ypperlig måte å holde deg oppdatert på det mest spennende og nye på musikkhimmelen.

I Beat Topp 20 finner du de 20 mest avspilte låtene den siste uka.

Og til slutt: Husk å få med deg alt det flotte som kommer fra norske artister. Nye singler fra blant annet Bernhoft, Frøder og Montée (i tillegg til over 50 andre band og artister) finner du i spillelisten Nytt og Norsk.

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus