Meny

God jul og godt nytt år!

Kjære kunde,

Nå er det jul igjen – og hos oss i RiksTV tar de fleste av oss noen dager fri i forvissningen om at vi dette året har passert flere topper i vår streben etter å bli en TV-leverandør du og dine fortsatt er fornøyde med.

Men vi ønsker å være mer enn bare en TV-leverandør. Vi ønsker å formidle glede og underholdning – og vi vil gjerne formidle dette på en enkel og brukervennlig måte.

Derfor har vi i RiksTV i år blant annet gitt deg mulighet til å laste ned appen RiksTV Junior. Der kan barn opp til 10 år se på mange av gamle dagers klassiske serier og filmer, blandet med nye godbiter. Enkelt, reklamefritt og med mulighet for foreldrekontroll.

Du kan nå også styre TV-en din fra iPad eller iPhone med RiksTV-appen. Planlegg TV-kvelden, dagen og helgen, start programmer forfra, søk i arkivet eller fjernstyr opptak av filmer, dokumentarer og hele serier – uansett hvor du befinner deg.

Som RiksTV-kunde har du også i høst fått mulighet til å se C More Play på PC/Mac, nettbrett eller smarttelefon.

I tillegg har vi nå kommet med årets julegave til våre kunder: NRK tilbyr nemlig sin nett-TV-tjeneste til RiksTVs kunder. 40 000 timer med historiske og aktuelle TV-programmer har blitt gjort tilgjengelig, i tillegg til at du kan bruke tjenesten til å strømme TV-programmer som nylig er sendt, men som du av en eller annen grunn gikk glipp av og ikke fikk tatt opp.

Vi er glade for å kunne tilby denne kulturskatten. Det er en ære å være første distributør som kan tilby dette, og jeg er sikker på at mange av dere vil finne stor glede i å dykke ned i denne tjenesten nå i julen.

Og jeg garanterer at vi ikke stopper her. Snart kommer vi med en ny forbedret SMART-boks som skal gjøre det enda enklere å være RiksTV-kunde. Vi vil også så hurtig vi kan komme med androidløsninger for RiksTV-appen og for RiksTV Junior, vi vil lansere nye nettjenester – og vi vil forbedre de tjenestene vi allerede har.

Håper dere blir med oss på de spennende reisene videre også neste år.

God jul alle sammen.

Christian Birkeland

Administrerende direktør RiksTV