Nicki Minaj er host for 2014 MTV EMA.

Vinn billetter til 2014 MTV EMA

– opplev det store showet LIVE i Glasgow

2014 MTV EMA er bare en drøy måned unna. Showet ble etablert for ganske nøyaktig 20 år siden, altså i 1994, av MTV Europe for å feire de mest populære musikkvideoene i Europa og var opprinnelig et alternativ til amerikanske MTV Video Music Awards.

Prisen har blitt delt ut hvert år siden etableringen av showet, og hvert år er det ulike byer som er vertskap. I år er det Glasgow i Skottland som er vertskapsbyen, og arrangementet går av stabelen søndag 9. november.

KONKURRANSEN ER NÅ OVER! VINNER ER KINE SUSANN EDVARDSEN, BERGEN!

Nå kan du og en venn vinne billetter til 2014 MTV EMA, inkludert hotellopphold og flyreise! Se lenger ned i saken for å delta.


I år som alle år er prisene som deles ut basert på publikumsstemmer, og for drøye seks uker siden lanserte MTV de nominerte for årets MTV EMA. Australske 5 Seconds of Summer kjemper mot de britiske heltene One Direction i kategorien Best Pop, og sistnevntes fanskare kjemper i tillegg om prisen for Biggest Fans på Twitter. Taylor Swift og Katy Perry fortsetter rivaliseringen ved at de begge er nominert i kategoriene Best Female og Best Look – og Katy Perry har sjanser for å ta glansen fra både Swift og de øvrige artistene, da hun er nominert i hele sju forskjellige kategorier.

I kategorien Best Norwegian Act finner vi nominerte som Adelen, Anders Nilsen, Martin Tungevaag og Nico & Vinz, i tillegg til Donkeyboy som også har blitt valgt fram som fan-favoritt av det norske publikumet.

Kveldens vertinne er hip hop-dronningen Nicki Minaj. Hun vil også opptre under arrangementet, i tillegg til at hun er nominert i fire EMA-kategorier – Best Female, Best Hip Hop, Biggest Fans og Best Look.

2014 MTV EMA vises på MTV fra klokken 21.00 9. november, og det blir som vanlig et unikt show, der de heteste stjernene innen musikkbransjen skal feires – under Europas største musikkfest.

To stykker får imidlertid sjansen til å oppleve festen LIVE. Vi trekker nemlig en heldig vinner som får ta med seg en venn til Hydro i Glasgow. Premien inkluderer flyreise fra Gardermoen og hotellopphold i Glasgow. Vinneren vil også motta en spennende goodiebag fra MTV ved ankomst på hotellet. Alt du trenger å gjøre er å svare på følgende spørsmål, og du er med i trekningen:

Hvem vant prisen i kategorien Best Video under MTV EMA 2013?


KONKURRANSEN ER NÅ OVER! VINNER KÅRES TIRSDAG 14. OKTOBER 2014!

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus