Norgespremiere på True Detective og sesong tre av Girls på C More

Seriepremiere

I kveld er det norgespremiere på nye «True Detective» og en splitter ny sesong av Lena Dunhams suksesserie «Girls»  på C More. Neste mandag 20. januar er det også klart for norgespremiere for enda en HBO-serie «Looking». Alle nye HBO-serier har norgespremiere på C More Series dagen etter USA. Vi gleder oss!

True Detective

Martin Hart (Matthew McConaughey) og Rust Cohle (Woody Harrelson) jobbet tidligere for politiet i Louisiana. De to blir nå avhørt i forbindelse med et mystisk mord på en 17 år gammel jente - Et mord Hart og Cohle etterforsket i fellesskap for 17 år siden. 

Norgespremiere mandag 13. januar kl. 21.00 på C More Series

Girls - sesong 3

I tredje sesongen av HBOs suksess-serie "Girls" møter vi igjen venninnene Hannah, Marnie, Jessa og Shoshanna, og får oppleve mer av den underholdende kombinasjonen av ydmykelser og forvirring som utgjør deres tilværelse. Vi møter også Adam og Ray igjen, to av de like forvirrede unge mennene i jentenes liv. Lena Dunham, som spiller Hannah, produserer den Emmy-belønnede serien sammen med Judd Apatow ("Knocked Up", "The 40 Year Old Virgin"), Jenni Konner og Ilene S Landres.

Norgespremiere mandag 13. januar kl. 20.00 på C More Series

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus