Meny

Snart kommer NRKs nett-TV i underholdningsportalen!

– en uke for gladnyheter

Tirsdag denne uken lanserte vi RiksTV Junior som app til iPad for alle RiksPakken-abonnenter. Denne tjenesten vil utvikles ytterligere, og vil som tidligere skrevet komme i RiksTVs underholdningsportal i løpet av høsten – i tillegg til at vi, på oppfordring fra dere, setter opp tempoet ytterligere på å få ferdig en app til Android i løpet av høsten. Vi er veldig glade for responsen vi har fått på RiksTV Junior, og tallene vi får fra Apple er formidable: Nesten 3 500 lastet ned appen i løpet av de første to døgnene etter lansering – og i skrivende stund ligger vi på tredjeplass i App Store blant gratisappene.

Les mer om RiksTV Junior

Men dette er ikke alt. Før sommeren kunne nemlig administrerende direktør i RiksTV, Christian Birkeland, fortelle at vi sto foran en spennende høst, med masse godt i vente. Nå er vi glade for at høsten endelig er her, og at vi kan lette på sløret og fortelle dere enda en god nyhet.

RiksTVs kunder vil snart få tilgang til det gjeveste TV-skattekammeret man kan få tilgang til i dette landet, nemlig NRKs TV-arkiv!


Nyheten om at NRKs digitale radio- og TV-arkiv snart vil kunne søkes i og nytes – rett på RiksTVs underholdningsportal, ble sluppet under teknologimessen IFA i Berlin tidligere i dag, av NRKs kringkastingssjef Thor Gjermund Eriksen og vår egen markedsdirektør Bernt Andersen. Og innen julefreden senker seg i de norske hjem, vil dermed alle med en SMART-boks koblet til internett ha mulighet til å se gamle kjenninger som Fredrikssons fabrikk, SenFredag med Dan Børge Akerø, Borgen Skole, Kroppen med Trond-Viggo Torgersen, Pelle Parafins bøljeband, Åpen Post, Fleksnes, Brødrene Dal – og mye, mye annen gammel NRK-moro.

Tjenesten har selvfølgelig ikke bare gammel moro – det er også mulig å se programmet du gikk glipp av i går, forrige lørdag eller tirsdag for to uker siden. Mulighetene i NRKs skattekammer er mange – og det er bare å glede seg til en enda enklere TV-hverdag.

Les vår pressemelding her!

Jeg gleder meg i hvert fall stort til å kjøpe en flaske Tropo, en pose Salt & pepper-potetgull og blande meg litt holidaydip – og søke meg fram til de beste programmene fra den gangen hele familien satt samlet foran TV-en på helgekveldene.

Følg med fram mot jul!