Meny

RiksTV-appen i betaversjon til Android

– kom gjerne med innspill!

For deg som har en Samsung, Sony, HTC, eller annen type smarttelefon, kommer nå RiksTV-appen også på Android, i en betaversjon*.

Her får du stort sett tilgang til de samme funksjonene som allerede finnes på iPhone og iPad, men med noen begrensninger, og med noe usikkerhet omkring stabilitet og feil. Vi håper allikevel du som har en smarttelefon vil sette pris på denne utgaven – og med dine tilbakemeldinger kan vi jobbe videre for å få på plass en endelig versjon som er minst like god som til iPhone og iPad.

RiksTV-appen kan du laste ned i Google Play

For å komme i gang med appen bør du logge deg inn med samme brukernavn og passord som på Min side på rikstv.no. I tillegg bør du ha en SMART-boks tilkoblet internett, for å kunne utnytte appen best mulig.

For at vi skal kunne utvikle androidversjonen av appen videre på best mulig måte, trenger vi hjelp av deg. Om noen dager, samtidig som appen lanseres, vil vi legge inn et skjema på denne siden, der vi ber om tilbakemeldinger på appen. Vi blir veldig glade dersom dere tar dere tid til å gi oss ris, ros og nyttige tips.


*Betaversjon, eller testversjon, refererer her til at applikasjonen ikke er helt ferdig utviklet og testet, slik at det kan oppleves ustabilitet og feil ved en eller flere av applikasjonens funksjoner.

Fill out my online form.