Meny

RiksTV presenterer årets hopplandslag

– rett hjem i stua og live på YouTube!

På torsdag hoppes det i gang hos RiksTV på Økern. Hoppsjef Clas Brede Bråthen, dametrener Christian Meyer og herretrener Alexander Stöckl vil alle være til stede for å presentere hopplandslaget for kommende sesong.

Vi har tatt med oss en av Norges garantert morsomste menn til å lose oss gjennom presentasjonen – og for å sette forventningene på plass – og vi lover en underholdende og artig vri på årets hopp-kickoff.

Som stolt sponsor av Hopplandslaget vil RiksTV selvfølgelig ikke at du skal gå glipp av showet. Uansett om du sitter foran TV-en hjemme i stua, sitter på bussen med nettbrettet – eller sitter foran PC-skjermen på jobb, kan du følge sendingen live.

Alle RiksTV-kunder med SMART-boks kan se showet i Underholdningsportalen, mens samtlige av dere kan følge sendingen på YouTube – eller her på bloggen. 

Se sendingen direkte her
torsdag 6. november klokken 10.00!

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus