Endelig kommer Ray Donovan på norske tv-skjermer

Denne må du få med deg!

Ray Donovan (Liev Schreiber) er en nådeløs fikser for de rike og berømte i Los Angeles.Vi følger han mens han truer, bestikker og lyver seg gjennom hverdagen – alt for å løse oppdragsgivernes problemer og samtidig holde det evig bjeffende FBI i sjakk. 

Midt i en stadig voksende storm av fiender, bedrag, tjenester og gjentjenester får Ray også servert en full tallerken drama på privaten, med to brødre som alltid trenger ett eller annet, en kone som nærmer seg bristepunktet og to stk tenåringer i hus. Som et ekstra kirsebær for oss seerne slipper også hans far, Mickey Donovan (ufortreffelig spilt av John Voight), ut etter 20 år bak murene – stappfull av rasistiske fordommer og jevnt over støtende oppførsel skal han nå gjenvinne sin plass som familiens overhode. 

Kombinasjonen av rappkjefta vestkyst-serier som Entourage og Californication, og østkyst mystikken i Sopranos og Mad Men gjør dette til et mesterlig krim-drama. Og serien har ikke bare høstet publikumsapplaus – i 2013 ble Liev Schreiber nominert til Golden Globe for «beste mannlige skuespiller i en dramaserie», og John Voight stakk velfortjent av med prisen for «beste birolle i en TV-serie».

Ray Donovan har premiere torsdag 27. november kl. 21.55 på FOX.

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus