Meny

Skremmende god Halloween-musikk

– kom i den rette stemningen med Beat

Vi står foran en helg i det skumle, det skremmende og de dødes tegn. Halloween og Allehelgensaften markeres verden over i disse dager, og uansett om du skal kle deg ut, knepe eller knaske eller har skapet fullt av godteri til skumle barn som ringer på døra – eller bare vil sette deg ned med ditt eget halloweengodteri, vil vi sammen med Beat sette deg i den rette stemningen. 

Bestill Beat til mobilen, PC-en, nettbrettet og TV-en på Min side!

Med denne Halloween-spillelisten får du fart i den uhyggelige stemningen i heimen. Er du litt ekstra vågal og vil sette en støkk i gjestene på Halloween-festen, kan du kjøre opp volumet og sette på spillelisten Skrekkrock

Skal barna ut på knask eller knep-tokt, kan dere varme opp med spillelisten Kids Halloween før dere går ut for å ringe på dørene. Denne listen fungerer for øvrig også helt utmerket til sukkergira unger utover kvelden. 

Er du imidlertid av den litt alternative typen samtidig som du er usikker på hvorvidt du vil omfavne Halloween-tradisjonen eller ikke, kan du sjekke ut listen Alternativ Halloween, som gir deg mulighet til å høre på god halloweenmusikk uten å falle helt i mainstream-fella. Her finner du alt fra The White Stripes til Sonic Youth og PJ Harvey; en blanding god og dyster musikk for deg som verdsetter en alternativ Halloween-feiring. 

Høsten er ikke bare Halloween. Høsten er også innekvelder, mørketid og overgang til vintertid, og dette har også Beat laget lister for. Sjekk ut listene Høststemning og Mørkekjøring for å finne den aller beste låtene for disse korte og kalde dagene vi er inne i – vi kan garantere at de gjør deg ørlite grann varmere. 

God høsthelg – og Happy Halloween!