Se Katherine Heigl i State of Affairs

– intens CIA-spionthriller med premiere på torsdag!

Husker du Katherine Heigl som turnuslegen Isobel «Izzy» Stevens fra Grey’s Anatomy – eller som den uforvarende moren i rølpekomedien Knocked Up? Fra i morgen av skal Heigl assosieres med helt andre ting enn morskap og medisin – da har nemlig TV3 premiere på den nye thrillerserien State of Affairs.

State of affairs kan direkte oversettes til norsk som tingenes tilstand, og i denne sammenhengen spiller dette på presidentens såkalte PDB (President’s Daily Briefing) – altså den daglige sikkerhetsbriefen USAs president får der hans/hennes rådgivere oppsummerer tilstanden i forhold til rikets sikkerhet. På denne måten kan presidenten prioritere krisene landet står overfor.

Katherine Heigl spiller i serien CIA-analytikeren Charleston «Charlie» Tucker, ansvarlig for truslene i denne daglige briefen. Hun lever for å beskytte nasjonen og å tjene presidenten, samtidig som hun prøver å finne ut av hva som skjedde da forloveden hennes ble myrdet i et terrorangrep. Nettopp på grunn av dette, har hun også et veldig nært forhold til presidenten Constance Payton (Alfre Woodard), da den nevnte forlovede faktisk også var hennes sønn.

Charlie er fast bestemt på å finne gjerningsmennene og bringe dem for retten, og jo nærmere hun kommer svaret, dess mer sjokkerende og mer mystisk viser sannheten seg å være.

Katheriene Heigl spiller i denne serien en helt annen karakter enn hun tidligere har vist. I State of Affairs er hun en lynskarp, livsfarlig og hevngjerrig kvinne du nødig vil komme på kant med. Om det var dette eller noe annet som pirret nysgjerrigheten til amerikanerne er vanskelig å si, men hele 86 millioner amerikanere hadde i hvert fall samlet seg for å se premieren i USA 17. november – og bidro dermed til at dette ble NBCs mest sette seriedebut på over to år.

Er du like nysgjerrig? Følg med på TV3 i morgen, torsdag, klokken 22.30!

 

 

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus