Chelsea på topp, mens Manchester City jakter poeng like bak på tabellen.

Storkampene i Premier League du ikke må gå glipp av!

På TV 2 Sport Premium nå i oktober

I oktober er det duket for storoppgjør i engelske Premier Leauge. Her er ovesikten over TV-kampene på TV 2 Sport Premium denne måneden. 

Manchester City – Tottenham

Manchester City har hatt en god sesongåpning, og ligger på 2. plass på tabellen med 14 poeng etter syv ligakamper. Men det er tett mellom lagene på tabellen, og bare tre poeng bak ligger Tottenham på en 6. plass.

Fjorårets ligamestre fra Manchester er nå klare for å ta i mot London-laget på Etihad Stadium. I fjorårets sesong ble Tottenham knust av Manchester City to ganger, og det ganske brutalt. På Etihad tapte Tottenham 0-6, mens de på hjemmebane ble ydmyket 1-5.

Selv om mye kan tyde på at alt ligger til rette for en hjemmeseier også denne gangen, vil dette garantert et spennende oppgjør. Tottenhams nye manager, Mauricio Pochettino, har satt sitt preg på laget, og lagt en annen taktikk enn sine forgjengere. Tottenhams forsvar er styrket, og laget imponerte defensivt med uavgjort 1-1 mot Arsenal på Emirates i slutten av september. Offensivt ble Arsenal også tidvis satt ut av spill av raske kontringer fra Tottenham. Dersom de benytter en lignende taktikk mot Manchester City, som må klare seg uten en nyoperert Samir Nasri, kan Tottenham endelig få sin revansje.

Ønsker du å se det beste av engelsk fotball? Bestill TV 2 Sport Premium eller ring 09595!

TV-kamper på TV 2 Sport Premium

 Lørdag 18. oktober

13.45  Manchester City – Tottenham
16.00  Arsenal – Hull

Søndag 19. oktober

14.30  QPR – Liverpool
17.00  Stoke – Swansea

Mandag 20. oktober

21.00  West Bromwich – Manchester United

Manchester United - Chelsea 

Chelsea har hatt en strålende høst i Premier League, og har så langt ikke tapt en eneste kamp. Angrepsstjernen Diego Costa har scoret utrolige ni mål så langt i sesongen, og José Mourinhos menn er trygt plassert på toppen av tabellen.

Manchester United, nå under styring av manager Louis van Gaal, har ikke kommet like godt ut av startblokkene som Chelsea. På tross av at deres nye manager har sikret laget store stjerner som Ángel Di María, Radamel Falcao, Luke Shaw, Marcos Rojo, Daley Blind og Ander Herrera, har de røde djevlene bare vunnet halvparten av kampene sine så langt i sesongen. Likevel er det tegn til bedring. De to siste ligakampene har endt med seier.

Når Manchester United nå tar i mot Chelsea, er kun seier godt nok for hjemmefansen. Det blir garantert høy temperatur, fart og fotball i verdensklasse på «Drømmenes teater» når disse to gigantene møtes.

TV-kamper på TV 2 Sport Premium

Lørdag 25. oktober

13.45  West Ham – Manchester City
16.00  Liverpool – Hull

18.30  Swansea – Leicester

Søndag 26. oktober

14.30  Tottenham – Newcastle
14.30   Burnley – Everton (TV 2 Sport Premium 2)
17.00    Manchester United – Chelsea

Mandag 27. oktober

21.00  QPR – Aston Villa

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus