Superhelg på Viasat 4

Boksing, Champions League-FINALE og Formel 1

Det er klart for en sportshelg uten sidestykke fylt med boksing, fotball og motor på Viasat 4. Fra fredag 23. mai til søndag 25. vises en helt ny boksedokumentar, og du får også være med på spenningen direkte fra Lisboa og Monaco.

Fredag 23. mai: Magne Havnaa – Norges glemte boksehelt
Magne Havnaa var den første, og er per dags dato Norges eneste, mannlige verdensmester i profesjonell boksing. I denne dokumentaren fortelles det en svært rørende historie om en stor idrettsmann som ble hyllet av sine fans på vei til VM-tittelen – og en historie om en glemt idrettsmann som døde så altfor tidlig. Han ble bare 40 år. Magne Havnaa var bokseren som aldri ga opp sin drøm om å nå toppen, målet om å bli best i verden. I denne filmen, laget av tidligere proffbokser Thomas Hansvoll, får vi innblikk i Havnaas utrolige boksekarriere. Familien, hans tidligere trener Carlo Ryffel og journalist Trygve Sundbø forteller den gripende historien om Magne Havnaa, som sammen med sin storebror og treningspartner, Erling Havnaa, kjempet seg til verdenstoppen som amatørbokser og videre mot VM-belter.

Lørdag 24. mai: UEFA Champions League-finale
Det blir et helspansk derby i årets UEFA Champions League-finale, etter en sesong fylt med det beste fra europeisk fotball. Real Madrid og Atlético Madrid spilte seg begge overlegent videre på bortebane i semifinalene mot Bayern München og Chelsea. De to byrivalene møtes formsterke på Estádio do Sport Lisboa e Benfica, også kjent som Estádio de Luz - lysets stadion - i Lisboa, Portugal. Hvem tar med seg det gjeve troféet hjem til Madrid? I studio sitter Guro Fostervold Tvedten med gjester og følger fotballfesten, mens Christian Ramberg er reporter i Lisboa.

Søndag 25. mai: Formel 1 – Monaco Grand Prix 
78 runder, 260,520 kilometer, skal kjøres før vinneren av årets gjeveste billøp, Monaco Grand Prix, kåres. Grand Prix i Monte Carlo ble arrangert for første gang i 1950 og har siden vokst seg til å bli et stort sports- og underholdningsarrangement der man både ser og blir sett. Runderekorden på 1:14.439 er signert Mikael Schumacher (2004) og det gjenstår å se om årets løpere klarer å jage denne tiden. I Monaco er kommentatorer Henning Isdal og Thomas Schie.

Fredag 23. mai: Magne Havnaa: Norges glemte boksehelt – kl. 22.30 på Viasat 4
Lørdag 24. mai: UEFA Champions League FINALE – direkte fra kl. 19.30 på Viasat 4
Søndag 25. mai: Formel 1: Monaco Grand Prix – direkte fra kl. 13.30 på Viasat 4

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus