Meny

TV 2 Zebra i HD under OL

Det er en ting som gjelder for OL som i all annen sport: Det blir alltid bedre. Man hopper lenger og høyere, man går fortere på ski, man løper raskere, man finner en bedre taktikk, man kommer seg fortere ned utforløypene.

Og det er som med OL som med TV-kvalitet. Den blir også bedre. Og siden det nå er OL, er det nærmest selvsagt at vi skal levere OL i beste kvalitet på din TV – med andre ord i sylskarp HD-kvalitet.

Vi var de første til å sende TV 2 i HD, og dette kommer vi selvfølgelig til å fortsette med. Fra nå, og under hele OL, kommer vi også til å sende TV 2 Zebra i HD.

16 days of glory - les hva vi gleder oss til under OL

Vi vet imidlertid at noen kunder mister tilgang til noen kanaler på grunn av dette. Når vi sier at det skal bli bedre, skal det selvfølgelig ikke være sånn at det blir verre – men heldigvis har vi en enkel oppskrift på hva du skal gjøre dersom dette skjer: Gå til kanal 15 (VOX), og gå deretter tilbake til kanalen du har mistet. Dermed skal problemet ditt være løst.

Dersom dette ikke løser problemet ditt, kan du foreta et automatisk kanalsøk på din mottaker (finn din mottaker via lenken og skroll ned til brukerveiledning og kanalsøk).

…og med dette skal du være rustet til å kunne få med deg de lengste hoppene, de raskeste langrennsløperne og de hurtigste utforkjørerne.

God TV-fornøyelse.