En helg i kjærlighetens tegn

Kjøp inn røde roser og hjerte-sjokolade, tenn stearinlys og sett denne spillelisten på anlegget mens du disker opp for din kjære med en deilig middag på selveste Valentines Day. Vi lover at romantikken bobler i takt med disse kjærlighetsballadene i spillelisten Valentinsdagen

Er du i humør for noe litt annet enn hjerte og smerte? Hva med å sjekke ut spillelisten Nytt og Norsk?

Det strømmer nemlig på med flotte, norske utgivelser for tiden. Her finner du blant annet første smakebit fra det etterlengtede albumet fra Sivert Høyem som kommer til våren, rykende fersk singel fra Ingebjørg Bratland, Urørt-vinner Sigurd Julius i tillegg til flotte singler fra Highasakite, Anders Jektvik, Phone Joan og Bare Egil Band for å nevne noen.  

Legg listen til blant dine favoritt-lister så er du alltid oppdatert på det som rører seg innen norsk musikk.

Tradisjonen tro har vi også alltid noen gamle klassikere på lur på Beat. Denne uka trekker vi fram "Purple Rain" med Prince som kom ut i 1984. Prince har gjennom hele sin karriere vært en foregangsartist innen sjangrene funk, pop, rock og soul. 

På dette legendariske albumet fra 1984, finner du blant annet låtene "I would die for you" og "Darling Nikki" foruten tittelsporet "Purple Rain". 

Og du? Har du husket å delta på konkurransen vår der du kan vinne billett til deg og en venn til konserten med det amerikanske superbandet 30 Seconds To Mars i Oslo 23. februar? Konkurransen finner du på Beat-bloggen

Lei en film med en du er glad i - her er helgens filmanbefalinger

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus