Walking Dead-sesongstart på FOX i kveld

– vinn The Walking Dead-effekter

Den 13. oktober returnerer en av USAs mest populære TV-serier på FOX.

The Walking Dead er den mest sette kabel-TV-serien i USA, og samler hver uke millioner av seere verden over. Sesong 5 har premiere på FOX mandag 13. oktober kl. 21.55 – kun én dag bak USA. FOX har kanalplass 19.

Historien om å overleve

Etter å ha våknet fra koma på et forlatt sykehus befinner politimannen Rick Grimes seg i en postapokalyptisk zombieverden. Sammen med en liten gruppe mennesker begynner jakten på overlevelse.

Selv om zombiene har en stor rolle i serien, handler den først og fremst om menneskene; om forholdet dem imellom og hvordan de blir påvirket under ekstreme omstendigheter.

Gjennom tidligere sesonger har gruppen vært på konstant flukt. De har både mistet og fått nye medlemmer, og forhold har blitt satt på prøve. Det viser seg at ingen steder er trygge, og at mennesker kan være vel så farlige, om ikke farligere, enn zombiene selv. Etter hvert som situasjonen har mørknet, presses gruppen til desperasjon og galskap.

I sesong fire møtte vi en gruppe med nytt håp for fremtiden, men i en dramatisk episode tok idyllen en brå slutt. Blodige kamper resulterte i flere liv som gikk tapt, og kaoset som fulgte splittet gruppen og jaget de vekk fra den trygge tilværelsen. På veien fant de to nye håp for fremtiden; Terminus – et såkalt fristed for overlevende, og en mulig kur som kan bekjempe zombieepidemien.

Konkurransen er avsluttet – vinneren blir kontaktet :)

Premier

1. plass: Daryl Dixon action-dukke, The Walking Dead sesong 4 på DVD, t-skjorte og cap.
2. plass: Daryl Dixon action-dukke, The Walking Dead sesong 4 på DVD, t-skjorte og cap.
3. plass: The Walking Dead sesong 4 på DVD, t-skjorte og cap.

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus