Heseblesende spenningsfilmer

– Nye og kommende actionfavoritter i Filmleie

Det er høst, det blir mørkere og kaldere, og det er lite som frister mer enn å krype under teppet med en god film på TV-en eller iPaden. I den anledning har vi  samlet et knippe actionfylte spenningsfilmer som er, eller blir tilgjengelig i Filmleie denne måneden, og som garantert får deg til å sitte klistret til skjermen. 

Mad Max-filmene er action på sitt beste. I forbindelse med premieren av Mad Max: Fury Road legger vi ut alle Mad Max-filmene i Filmleie.

Premiere! Mad Max: Fury Road

Plaget av sin turbulente fortid, tror Max at den beste måten å overleve på er å vandre alene. Han blir allikevel med en gruppe som rømmer i en «War Rig», kjørt av Furiosa. De rømmer fra et Citadel som blir tyrannisert av Immortan Joe, som har fått noe uerstattelig stjålet fra seg. Rasende følger krigsherren og gjengen hans rebellene hensynsløst gjennom ødemarken i det som ender opp som en krig på hjul.

Mad Max

Vi befinner oss i Australia, i en nær framtid. En motorsykkelbande dreper kona, barnet og kollegaen til politimannen Max, som etterlates alene og med et intenst ønske om hevn. Han får tak i en 1973 Ford Falcon og legger på jakt etter de skyldige.

Mad Max 2 – Landeveiens Kriger 

Max kjører rundt på Australias øde veier på jakt etter mer bensin, sammen med en gjeng likesinnede. De forsvarer et bensinlager i kampen mot de bisarre krigerne som ledes av Humungus. Bandittene er kjent for aldri å ta fanger, siden de i stedet kan pulverisere motstanderne.

Mad Max 3 – Etter Thunderdome 

Mad Max ankommer Bartertown, byen som styres med jernhånd av livsfarlige Aunty Enity (Tina Turner). Her finnes Thunderdome, en arena der fryktelige kamper utføres. Bare én regel gjelder: to menn går inn, én kommer ut levende. Men Aunty Enity styrer bare Bartertown på overflaten. Under jorden hersker nemlig Master Blaster, et skrekkinnjagende vesen som alle frykter.

Good Kill

Eks-jagerpilot Thomas Egan (Ethan Hawke) er stasjonert i Las Vegas, hvor han kjemper som dronepilot mot Taliban tolv timer i døgnet. Resten av dagen bruker han hjemme i forstaden hvor han krangler med kona og barna sine. Thomas er begynt å sette spørsmålstegn ved misjonen. Skaper han flere terrorister enn han dreper? Kjemper han en krig uten ende?

San Andreas

(Tilgjengelig i Filmleie fra 19. oktober)

Etter at den beryktede San Andreas forkastningen gir etter, utløses det et jordskjelv med en styrke på 9 i California. Ray (Dwayne Johnson) flyr søk- og redningshelikopter og sammen med sin kone forsøker de å ta seg fra Los Angeles til San Francisco for å redde deres eneste datter. Men den strabasiøse turen nordover er bare begynnelsen. Og når de tror at det verste er over har det så vidt begynt.

Tomorrowland

(Tilgjengelig i Filmleie fra 19. oktober)

Vi møter det tidligere guttegeniet Frank (George Clooney), utslitt og desillusjonert, og Casey (Britt Robertson), en kvikk, optimistisk tenåring proppet med vitenskapelig nysgjerrighet. Bundet av en felles skjebne begir de seg ut på et farefylt oppdrag for å grave opp hemmeligheter om et gåtefullt sted i tid og rom, kun kjent som «Tomorrowland». Det de må gjøre der, forandrer verden – og dem, for alltid.

Usikker på hvordan du får tilgang til Filmleie?

For å leie film rett på TV-en, holder det at du har en SMART-boks koblet til internett. Les mer om hvordan du kobler opp.

Er boksen din allerede koblet til internett? Da finner du Filmleie i underholdningsportalen eller på iPaden med RiksTV-appen

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus