Meny

Dette er appene du trenger i påsken!

11 apper som gjør påsken enda litt bedre

Her er appene som gir deg alt fra pudderrapport, til smøreopplæring og matoppskrifter – ikke minst spill og underholdning! Ta med deg disse 11 appene når du skal på påskeferie. 

YR

Få full oversikt over været uansett hvor du er i Norge eller utland!

Skiinfo Ski & Snørapport – 

Den ultimate bakkeguiden: Finn skisentre i nærheten av der du er, lagre dine favoritt skisentre, få siste pudderrapport og live webkameraer fra alle bakker.

God Glid –

Appen for deg som vil smøre langrennskiene riktig. Her finner du 21 instruksjonsvideoer som guider deg gjennom smøreprosessen.

Matprat –

Norges mest populære kokebok i appform. Her bugner det av oppskrifter på alt fra sunne og superenkle middagsretter til mer avansert gjestemat. Blant de over 2900 oppskriftene finner du både lam og annen påskemat.

iSikte Norge –

Den norske naturen stiller gjerne opp med overveldende fjelltopper badet i sol, men hva heter egentlig toppene du ser i det fjerne? Rett telefonen mot fjelltoppen og appen tar seg av resten.

Skisporet –

Med skisporet har du alltid oppdatert preppestatus og værmelding for over 280 langrennssteder (med 6000+ skiløyper) i Norge. Preppestatusen oppdateres fortløpende via mobiltelefon og GPS fra løypemaskinene.

RiksTV Junior –

For dere som er RiksTV-kunder. En fantastisk app for barna som er stappfull av god underholdning. Appen inneholder mellom 300 og 350 timer med barnefilmer og TV-serier.

RSSRadio –

Et perfekt samlested for alle podcastene du ønsker å høre på i påsken. Du kan enkelt søke opp podcasten du vil høre på og lagre dine favoritter, eller utforske podcastuniverset basert på sjangere og emner.

Wordbrain –

WordBrain er spillet for det sanne ordgeniet. Det starter veldig lett, men blir utfordrende raskt! Fyll mange timer med ro og hjernetrim på en morsom måte.

Quizkampen –

Den superhendige quizen du kan ha med overalt i påsken. Appen har over 19 000 spørsmål og du kan utfordre vennene dine eller tilfeldige motspillere til Quizkamper.

C More Play –

Med C More Play på PC/Mac, nettbrett eller smarttelefon kan du ta med deg det beste av sport, serier og filmer på tur. Uansett hvor du skal i påsken – det eneste du trenger er nett.

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus