• Påskeappene

Dette er appene du trenger i påsken!

11 apper som gjør påsken enda litt bedre

Her er appene som gir deg alt fra pudderrapport, til smøreopplæring og matoppskrifter – ikke minst spill og underholdning! Ta med deg disse 11 appene når du skal på påskeferie. 

YR

Få full oversikt over været uansett hvor du er i Norge eller utland!

God Glid –

Appen for deg som vil smøre langrennskiene riktig. Her finner du 21 instruksjonsvideoer som guider deg gjennom smøreprosessen.

Matprat –

Norges mest populære kokebok i appform. Her bugner det av oppskrifter på alt fra sunne og superenkle middagsretter til mer avansert gjestemat. Blant de over 2900 oppskriftene finner du både lam og annen påskemat.

iSikte Norge –

Den norske naturen stiller gjerne opp med overveldende fjelltopper badet i sol, men hva heter egentlig toppene du ser i det fjerne? Rett telefonen mot fjelltoppen og appen tar seg av resten.

Skisporet –

Med skisporet har du alltid oppdatert preppestatus og værmelding for over 280 langrennssteder (med 6000+ skiløyper) i Norge. Preppestatusen oppdateres fortløpende via mobiltelefon og GPS fra løypemaskinene.

RiksTV Junior –

For dere som er RiksTV-kunder. En fantastisk app for barna som er stappfull av god underholdning. Appen inneholder mellom 300 og 350 timer med barnefilmer og TV-serier.

RSSRadio –

Et perfekt samlested for alle podcastene du ønsker å høre på i påsken. Du kan enkelt søke opp podcasten du vil høre på og lagre dine favoritter, eller utforske podcastuniverset basert på sjangere og emner.

Wordbrain –

WordBrain er spillet for det sanne ordgeniet. Det starter veldig lett, men blir utfordrende raskt! Fyll mange timer med ro og hjernetrim på en morsom måte.

Quizkampen –

Den superhendige quizen du kan ha med overalt i påsken. Appen har over 19 000 spørsmål og du kan utfordre vennene dine eller tilfeldige motspillere til Quizkamper.