Vil du kjøre med The Stig?

– delta i konkurransen og vinn årets råeste kjørepplevelse!

Har du noen gang lurt på hvordan det vil føles å sitte i en bil med selveste The Stig i førersetet? Nå får du en unik sjanse til å oppleve det selv. Vinneren av denne konkurransen får sitte ved siden av motorlegenden mens han presser motoren til maks rundt racerbanen.

Denne uken ble kanalen BBC Brit lansert – det nye eksklusive hjemmet til Top Gear. I den anledning har vi sammen med BBC gleden av gi deg en unik mulighet til en opplevelse utenom det vanlige.

Nå har du nemlig muligheten til å sitte kun centimeter fra dashbordet i bilen til The Stig, mens dere kjører en runde på Top Gears testbane. Som en del av premien får du også et høykvalitets GoPro-kamera for å filme dagen – og etter bilturen kan du tilbringe hele to timer i Top Gear replica-studioet.

Dette kan du vinne:

  • Tur-retur reise fra Norge til London for to personer
  • Privat transport fra flyplassen
  • 3 netter på dobbeltrom (med mulighet for to separate senger) på 4* NH Kensington
  • Frokost hver morgen
  • Runde på Top Gear test track med The Stig
  • 2 timer i Top Gear replica studio
  • Privat transport til og fra opplegget
  • Go Pro og Selfie Stick
  • Oyster Card for to

Alt du behøver å gjøre for å delta er å svare på spørsmålene under, deretter fyller du ut feltene med nødvendig informasjon om deg og sender avgårde. 

Konkurransen er nå avsluttet. Vinneren vil bli kontaktet direkte.

Vi trekker en heldig vinner blant de som har svart riktig. I tillegg har vi goodiebags fra BBC som deles ut til de fire heldigste taperne. 

Har du sjekket ut den nye kanalen enda? Her er noen av høydepunktene du burde få med deg:

An Idiot Abroad, torsdager kl. 23.00
Ricky Gervais og Stephen Merchant sender bestekompisen ut på en global oppdagelsesreise.

Life is Toff, mandager kl. 23.00
Som herrer over Great Fulford-eiendommen på 3000 acre på landsbygden i Devon, er Fulford-familien Storbritannias mest kaotiske og elskverdige blåblodige gjeng. Og nå er det en ny generasjon som gjør sitt inntog.

QI, søndager kl. 22.55
QI er et temmelig interessant spørreprogram ettersom riktige svar ikke nødvendigvis er målet. Å respondere på programleder Stephen Frys mest obskure spørsmål på en morsom eller interessant måte, uavhengig av om svaret er riktig, er det som gir poeng.

The Graham Norton Show, søndager kl. 22.00
Graham Norton leder programmet med fokus på folk, trender, historier og alle de andre aspektene ved kjendislivet som interesserer ham, inkludert hans egne signaturmonologer, kjendisprat, eksentriske historier og karakterer, og hjemmelagde merkeligheter fra britiske seere.

Top Gear, mandager kl. 22.00
Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May er i eksplosiv form idet de returnerer med en splitter ny og utvidet 22. sesong av verdens største bilprogram.

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus