Meny

Nå blir TV-opplevelsen enda mer eventyrlig!

BBC lanserer nemlig to nye kanaler: BBC Brit og BBC Earth.

De to nye kanalene vil vise alt fra internasjonale premierer på de mest populære BBC-programmene til natur- og vitenskapsdokumentarer fra verdens fremste dokumentarfilmskapere.

BBC Brit

BBC Brit byr på de mest populære programmene om motor, vitenskap og morsomme eksperimenter, business, mat, musikk, sport og eksentriske karakterer. På kanalen vil du kunne se blant annet Karl Pilkingtons uforglemmelige reiser i "An Idiot Abroad”, hjernetrimmende trivialiteter i "QI", og den store seerfavoritten ”Top Gear”. Her er en liten smak på godbitene du kan vente deg på BBC Brit:

 

BBC Earth

Kanalen for de nyskjerrige – BBC Earth – byr på en bred variasjon av kvalitetsprogrammer. Kanalen vil vise arbeidet til verdens fremste dokumentarfilmskapere og ta publikum med på spennende oppdagelsesreiser, fra de minste skapningene under mikroskopet til det uendelige verdensrommet. Få en sniktitt i denne videoen: 

 

BBC Brit finner du blant dine kanaler fra 13. april – BBC Earth bli tilgjengelig i Underholdningsportalen for alle med SMART-boks koblet til internett fra og med 14 april. De nye kanalene vil erstatte BBC Entertainment og BBC Knowledge, men alt det gode innholdet blir med videre til de nye kanalene.