Meny

Sommergave til deg:

Hør på så mye musikk du vil i 2 måneder, helt uten kostnad!

Du har kanskje hørt om både Wimp/Tidal og Spotify – men har du hørt om den norske musikktjenesten Beat? Beat lar deg i likhet med de andre tjenestene strømme musikk både på PC, nettbrett og mobil, og med SMART-boks har du også mulighet til å strømme rett fra TV-en.

Sammen med den norske musikktjenesten Beat har vi gleden av å tilby alle våre kunder kostnadsfri musikk i to måneder. Med Beat lytter du til musikk via internett. Du kan enkelt lage spillelister med dine favoritter og du kan bruke mobil, nettbrett eller PC for å høre på. Tjenesten koster kr 99,- per måned etter utløp av prøveperioden, og fornyes automatisk.

Send en SMS med kodeord RIKSTV til 2328 for å starte din prøveperiode i dag.

Hør på dine favorittartister eller oppdag nye låter gjennom de mange spillelistene Beat har å by på. Kom i vårstemning med spillelisten En smak av vår, hør på gamle favoritter i listen Klassiske album, eller hva med litt ekstra treningsmotivasjon med denne treningslisten? I tillegg har du med Beat tilgang til et stort bibliotek med barnemusikk – prøv for eksempel listen Barnas favoritter der de største hitsene er samlet.  

7 gode grunner til å prøve Beat:

  • Best utvalg av norsk musikk!
  • Ubegrenset tilgang til millioner av låter
  • De ferskeste albumene og de nyeste hitene
  • Norsk tjeneste med norsk support
  • Enkel import av spillelister fra Spotify og Wimp/Tidal
  • Musikk på PC/Mac, nettbrett og mobil
  • Ingen bindingstid – avslutt når du vil!

I tillegg kan du med en SMART-boks koblet til internett spille musikk rett fra TV-en! Du finner Beat i underholdningsportalen.

Les mer om det norske musikkeventyret Beat her.

Vanlige spørsmål om Beat:

Hvordan bestiller jeg Beat?
Send en SMS med kodeord RIKSTV til 2328. Du vil da motta en SMS fra Beat med påloggingsinformasjon. Bruk så påloggingsinformasjon fra SMS og logg deg på. Hvis du vil bruke Beat på mobil eller nettbrett laster du enkelt ned Beat-applikasjonen fra Google Play eller App Store

Hvordan kontakter jeg Beat? 
Kontakt support på e-post: support@beat.no eller tlf: 45 671 516.

Hvordan betaler jeg for tjenesten?
Fakturering av tjenesten vil skje via din ordinære faktura fra RiksTV.

Er det bindingstid?
Det er ikke bindingstid på Beat. Du kan si opp når du vil i prøveperioden. Etter det er det ordinære oppsigelsesregler som gjelder; inneværende pluss to måneder. 

Hvordan kan jeg oppgradere til Beat familie?
Dette kan du enkelt oppgradere på beat.no