Meny

BROEN: Sesong tre

– Endelig er Broen tilbake på skjermen!

Den populære krimserien Broen har høstet enorm oppmerksomhet og forventningene til en ny sesong har vært skyhøye. Nå er endelig ventetiden over. Mandag 28. september vises første episode av sesong tre på NRK1. 

I to nervepirrende sesonger har vi fulgt etterforskerne Saga Norén og Martin Rohde. I likhet med de forutgående sesongene byr sesong tre på en sterk og uforutsigbar kriminalsak. Saga må klare seg uten Martin som soner en tiårig fengselsstraff. Savnet etter Martin blir stort når Saga får en ny sak og må samarbeide med den danske etterforskeren Hanne, som sliter med å godta Saga for den hun er. 

Brutalt mord

En kjent dansk kjønnsdebattant, og eier av Københavns første kjønnsnøytrale barnehage, blir funnet myrdet på en byggeplass i Malmø. Mordet er det første i en rekke spektakulære mord. Det er tydelig for etterforskerne at morderen har en sans for det estetiske, og det er åpenbart at morderen har ønsket at liket skulle bli funnet. Spørsmålet er hvorfor?

Rammer Saga

Saken rammer Saga personlig og for første gang er hun i tvil: kan hun gjennomføre etterforskningen? Tvilen forsterkes når mørke hemmeligheter fra Sagas fortid dukker opp. Moren forsøker å gjenonoppta kontakten, men Saga avviser henne, uten å vite hvilke enorme konsekvenser det fører med seg. 

Se hva du har i vente i traileren under: 

Sesongpremiere: Mandag 28. september
kl. 21.30 på NRK1.

Rekker du ikke å få med deg første episode?
Broen sesong tre kan du se når du vil i underholdningsportalen