Syv nye serier på C More

– Og det bare i november!

Denne måneden har C More virkelig fylt opp godteposen og byr på hele syv nye serier. Kult-spinoffen Ash vs. Evil Dead startet allerede 1. november og den tredje sesongen av Satisfaction startet 5. november. Heldigvis er det en rekke godbiter å glede seg til de kommende ukene. 

Getting On – sesong tre* 

Komedie – Starter 9. november kl. 20.30 på C More Series

I tredje og siste sesong av komiserien om hverdagen på Mt. Palms-sykehusets geriatriske avdeling, knyttes de løse trådene sammen. Dr. James forsøker å legge hospice-skandalen bak seg, mens DiDi gjør karriere som fagforeningsleder. Dawns fremtid er fortsatt uviss. 

Flesh and Bone

Drama – Starter 10. november kl. 21.00 på C More Series 

Claire er en talentfull ballerina som havner under vingene til den kravstore kunstneriske lederen Paul. Hun bærer på hemmeligheter fra fortiden som har satt dype spor, men likevel driver henne fremover. Hvor langt er Claire villig til å gå for å få suksess? Flesh and Bone er en amerikansk dramaserie som kan sammenlignes med filmen Black Swan.

Into the Badlands 

Drama, eventyr, action – Starter 16. november kl. 22.00 på C More Series 

Vi befinner oss i en fremtid der dagens sivilisasjon har opphørt å eksistere, og tilværelsen preges av en konstant kamp for å overleve. I det som en gang var den amerikanske Midtvesten har det brutale føydalismesamfunnet Badland blitt formet. Sju baroner rivaliseres om makten, og til å hjelpe seg har de armeer av Clippers, hardføre krigere som er sin baron lojal hele livet. De starter den harde treningen allerede fra ung alder – kjent som Colts, og får da tildelt en Clipper som mentor. 

Versailles

Drama – Starter 22. november kl. 21.30 på C More Series

Versailles er et fantastisk drama om Ludvig XIV og hans livsverk, stedet for maktkampen, intriger og romanser under det franske monarkiets epoke. Serien er engelskspråklig og er Frankrikes mest påkostede serie noensinne. George Blagden (Vikings) har rollen som den intrigante Solkongen, som ikke skyr noen midler for å gjøre sitt slott til Frankrike og verdens maktsentrum.

Gåsmamman 

Drama, Thriller – Starter 26. november kl. 21.00 på C More Series

Sonja Ek lever et lykkelig og kjærlighetsfylt liv med sin mann og sine tre barn i en forstad til Stockholm. En dag blir plutselig alt forandret, og for å kunne beskytte sine barn, tvinges Sonja til å krysse grensen til den kriminelle verden.

Halvveis til himmelen

Komedie – Starter 29. november kl. 20.30 på C More Series

Den unge, idealistiske presten Albin Olsson returnerer hjem fra Afrika for å bli pastor i en liten trangsynt kirke i Skåne. Han drømmer om å revolusjonere kirken og gjøre den viktig for vanlige folk igjen. Men det er ikke lett å endre på ting i Östra Nöbberup.

Bestill C More

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus