TVNorge mener kropp er topp!

- Vi snakker naken-TV og giftemål med en vilt fremmed

Dating er skikkelig i vinden om dagen, i hvert fall hvis vi skal tro TVNorge som smeller til med to relativt friske datingprogrammer denne høsten.

Vi får et gjensyn med Gift ved første blikk, som er inne i sin andre sesong, og Adam søker Eva – naken-dating på TV!  

Ja, du leste riktig: naken-dating. Du lurer kanskje på hva i alle dager naken-dating er for noe? Vel, her får du svaret. 

Adam søker Eva

Original tvist på tradisjonell dating

Naken-dating på TV er det nye store skal vi tro trendene i USA og Europa de siste årene. Nå kommer konseptet på norske skjermer, og det er TVNorge som inviterer norske, nakne og nysgjerrige deltagere til en øde øy – og det attpåtil helt usladdet. 

I Adam og Evas drakt

Det er definitivt kropp som står i fokus når nakne og nysgjerrige single inviteres til en paradisøy i Filippinene. Programmet skiller seg nemlig vesentlig fra andre datingprogrammer ved at deltagerne dater – kliss nakne.

I løpet av seks avsluttende episoder blir vi kjent med 12 single menn og kvinner på jakt etter kjærligheten. I hver episode møter vi to single på en øde øy i Filippinene. De er matchet på forhånd, men skal i løpet av to dager i paradis - uten en tråd - bestemme seg for om de vil møtes igjen. Denne gangen fullt påkledd.

Premiere 17. september kl. 21.30 på TVNorge.

Gift ved første blikk

Gift ved første blikk sjokkerte helt sikkert en og annen TV-seer da det ble sendt på TV for første gang i fjor. I år, som i fjor, møter vi seks single som har samtykket i å bli matchet med en av de andre deltagerne. I fem uker skal parene leve sammen som mann og kone. Så gjenstår det å se om kjærligheten seirer eller om det ender med skilsmisse. 

I premieepisoden blir deltagerne grundig analysert og undersøkt av ekspertpanelet bestående av fire personer. To psykologer, en sosialantropog og en prest bruker ulike metoder for å finne frem til den beste matchen. Vi møter de seks utvalgte, og blir med når de gjør seg klare til å gifte seg med en vilt fremmed. 

Sesongpremiere 17. september kl. 20.30 på TVNorge.

Får du ikke sett programmene på torsdag? Fortvil ikke! Begge programmene er tilgjengelig i RiksTVs underholdningsportal én uke etter at de ble sendt på TV. 

Er du ikke RiksTV-kunde? Se septembertilbudet vårt!

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus