Meny

Aquarius - nå tilgjengelig i C More Play

David Duchovny jakter på Charles Manson i thrillerserien «Aquarius»

Se alle episodene i C More nå!

I den nye thrillerserien «Aquarius», som nå har premiere på C More, spiller David Duchovny en politimann som må redde en ung jente fra den beryktede masseorderen Charles Mansons klør.

David Duchovny spiller rollen som Sam Hodiak – en hedret veteran fra andre verdenskrig som nå jobber som etterforsker i politiet. Handlingen utspiller seg på 1960-tallet og Sam kjenner seg ikke igjen i det USA han selv vokste opp i. Nå preges landet av lange hårmanker, fri kjærlighet, billig dop og økende kriminalitet, demonstrasjoner og politivold, Black Power og Vietnamkrigen.

Når Emma (Emma Dumont), tenåringsdatteren til Sams ekskjæreste, forsvinner i et hav av hippier tar han det utakknemlige oppdraget med å finne henne. Han får hjelp av den unge kollegaen Brian Shafe (Grey Damon) som har latt håret vokse for å passe inn i det nye samfunnet. Sam og Brian er ulike, men forenes av søket etter Emma, som har slått seg ned med en gruppe ledet av en kriminell som drømmer om å bli rockestjerne. Han heter Charles Manson (Gethin Anthony, best kjent fra rollen som Renly Baratheon i «Game of Thrones») og i løpet av få år vil flere bestialske drap knyttes til hans navn.

Se intervju med David Duchovny her:

Dramathrillerserien «Aquarius» er skrevet av John McNamara («In Plain Sight») som også produserer serien sammen med Duchovny, Marty Adelstein («Prison Break») og Melanie Green. 

Se alle de 13 episodene med C More i underholdningsportalen nå!