Meny

Vi har forbedret RiksTV-appen for Android

– Nå får du direkte-TV og ukesarkiv rett på nettbrett eller mobil!

I dag lanserer vi to gode nyheter som vi håper gleder alle Android-brukere. Nå kan du nemlig se direkte-TV og tidligere sendte TV-programmer, rett på nettbrettet eller mobilen med RiksTV-appen.

Se TV på nettbrettet

Da vi i sommer lanserte direkte-TV på iPad var det mange Android-brukere som etterspurte når også de kunne se TV rett på nettbrettet. Nå er muligheten endelig her! Har du RiksTV-appen kan du se TV rett på nettbrettet eller mobilen – hvor som helst innenfor hjemmet med en SMART-boks koblet til internett. Vi har direkte-TV fra blant annet TVNorges- og TV 2s-kanaler, samt mange flere. 

Direkte-TV i RiksTV-appen for Android

Ukesarkiv 

I tillegg til å se direkte-TV får du også med RiksTV-appen for Android tilgang til ukesarkivet. I arkivet finner du utvalgte TV-programmer fra en rekke kanaler, blant annet fra TVNorge og TV 2. Programmene er tilgjengelig i én uke etter at de opprinnelig ble sendt på TV og kan spilles av rett på nettbrettet eller mobilen. Praktisk og enkelt!

Arkiv i RiksTV-appen for Android

Med RiksTV-appen for Android kan du:

    • Se TV fra en rekke kanaler – rett på nettbrettet eller mobilen
    • Se tidligere sendte TV-programmer i ukesarkivet – rett på nettbrettet eller mobilen
    • Bytte kanaler, pause, spole og justere volumet direkte fra mobilen eller nettbrettet
    • Fjernstyre opptak
    • Få oversikt og anbefalinger av TV-programmer

Du kan bruke appen hvor som helst innenfor hjemmet med en SMART-boks tilkoblet internett. Appen lastes ned kostnadsfritt i Google Play:

Last ned RiksTV-appen for Android 

NB: Det kommer snart nyheter i RiksTV-appen for iPad også  – følg med!

For å få fullt utbytte av disse funksjonene bør du ha abonnement på RiksPakken og ha en SMART-boks PVR koblet til internett. Vi gjør oppmerksom på at dette foreløpig er en betaversjon og at ustabilitet, feil og mangler kan forekomme.