Meny

Vi har forbedret RiksTV-appen for Android

– Nå får du direkte-TV og ukesarkiv rett på nettbrett eller mobil!

I dag lanserer vi to gode nyheter som vi håper gleder alle Android-brukere. Nå kan du nemlig se direkte-TV og tidligere sendte TV-programmer, rett på nettbrettet eller mobilen med RiksTV-appen.

Se TV på nettbrettet

Da vi i sommer lanserte direkte-TV på iPad var det mange Android-brukere som etterspurte når også de kunne se TV rett på nettbrettet. Nå er muligheten endelig her! Har du RiksTV-appen kan du se TV rett på nettbrettet eller mobilen – hvor som helst innenfor hjemmet med en SMART-boks koblet til internett. Vi har direkte-TV fra blant annet TVNorges- og TV 2s-kanaler, samt mange flere. 

Direkte-TV i RiksTV-appen for Android

Ukesarkiv 

I tillegg til å se direkte-TV får du også med RiksTV-appen for Android tilgang til ukesarkivet. I arkivet finner du utvalgte TV-programmer fra en rekke kanaler, blant annet fra TVNorge og TV 2. Programmene er tilgjengelig i én uke etter at de opprinnelig ble sendt på TV og kan spilles av rett på nettbrettet eller mobilen. Praktisk og enkelt!

Arkiv i RiksTV-appen for Android

Med RiksTV-appen for Android kan du:

    • Se TV fra en rekke kanaler – rett på nettbrettet eller mobilen
    • Se tidligere sendte TV-programmer i ukesarkivet – rett på nettbrettet eller mobilen
    • Bytte kanaler, pause, spole og justere volumet direkte fra mobilen eller nettbrettet
    • Fjernstyre opptak
    • Få oversikt og anbefalinger av TV-programmer

Du kan bruke appen hvor som helst innenfor hjemmet med en SMART-boks tilkoblet internett. Appen lastes ned kostnadsfritt i Google Play:

Last ned RiksTV-appen for Android 

NB: Det kommer snart nyheter i RiksTV-appen for iPad også  – følg med!

For å få fullt utbytte av disse funksjonene bør du ha abonnement på RiksPakken og ha en SMART-boks PVR koblet til internett. Vi gjør oppmerksom på at dette foreløpig er en betaversjon og at ustabilitet, feil og mangler kan forekomme. 

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus