Meny

To sommernyheter til deg

– flere kanaler med ukesarkiv – og TV rett på iPaden!

Vi er inne i den tiden av året da man stort sett gjør ting som det passer seg, og hva passer vel bedre enn at vi da gir deg et par enkle løsninger som gjør det lettere for deg å se TV når du vil i sommer?

Først og fremst utvider vi antall kanaler med ukesarkiv. Nå kan du nemlig se TV sju dager tilbake i tid fra blant annet FOX, TLC Norge, Discovery Channel og ytterligere seks kanaler, i tillegg til NRK-, TV 2- og TVNorge-kanalene – som du allerede har hatt mulighet til å se en stund.  Kanalene med ukesarkiv kan du utforske både fra fjernkontrollen i underholdningsportalen og via RiksTV-appen.

TV sju dager tilbake i tid får du nå med alle disse kanalene


I tillegg gir vi deg mulighet til å se TV direkte på iPaden med RiksTV-appen; fra og med i dag kan du se direkte TV rett på iPaden – så lenge du er innenfor det samme nettverket SMART-boksen din er koblet til. Kjekt for deg som gjerne vil se på The Walking Dead på FOX mens resten av familien ser på noe litt mer familievennlig.  

Sinnasnekker'n eller The Walking Dead rett på iPaden? Null problem!


Vi er glade for at vi kan starte fellesferien med å gi deg to nyheter som er såpass langt fra agurknyheter som dette, men som allikevel gir deg mulighet til å se filmer, serier, dokumentarer – og agurknyheter – akkurat når du selv ønsker det. 

 

Fortsatt god sommer!