Disney-konkurranse: vinn billetter til Descendants!

– vinn fire billetter til premieren og spennende Disney-goodiebags.

Eventyrfilmen Descendants har premiere på Disney Channel 9. oktober – og nå har vi en konkurranse hvor du kan vinne billetter og goodiebags til førpremieren 20. september på Filmens hus i Oslo. 

Descendants – premiere på Disney Channel 9. Oktober kl. 17.15

En ny ond generasjon av Disneys mest beryktede skurker.

Barna til Disneys mest beryktede skurker har blitt voksne og krever sin egen plass i historien. I det idylliske kongeriket Auradon er den generøse tenåringen Ben, sønn av Bell og Udyret fra Skjønnheten og Udyret, klar til å overta tronen. Hans første kongelige erklæring er å gi barna til skurkene Malificent, Den Onde Dronningen, Cruella De Vil og Jafar en ny sjanse. Trøbbelmakerne har vært forvist til De fortaptes øy i over 20 år. For første gang får Mal, Evie, Carlos og Jay lov til å reise til Auradon for å begynne på samme skole som tenåringsbarna til Den Gode Fe, Askepott, Tornerose og Mulan. Tiden vil vise om de onde tenåringene følger sine utspekulerte foreldres fotspor.

Premiere på Disney Channel 9. Oktober kl. 17.15. 

Lyst til å vinne billetter til premieren og goodiebags fra Disney?

Konkurransen er nå avsluttet! Takk for deltagelsen.

Det er mye annet morsomt for barna på Disney Channel og Disney XD fremover, med nyheter både i september og oktober:

Teen Beach 2 – premiere

Måneder etter at Mack og Brady vender tilbake fra sommereventyret som sendte dem inn i Bradys favoritt-strandpartyfilm fra 60-tallet, får de et overraskende besøk i den virkelige verden av Lea, Tanner og de andre motorsykkel- og surfekompisene. Siden de vet av erfaring at den virkelige verden og film-verdenen ikke passer så godt sammen, må Mack, Brady og de andre vennene forte seg å lage en plan for å bruke magien i Leias halsbånd til å få alle tilbake til filmverdenen før det er for sent.

Teen Beach 2 har premiere 11. September kl. 17.15 på Disney Channel.

Star Wars Rebels – sesong to

Handlingen utspiller seg mellom de to Star Wars-filmene III og IV. Keiserriket befester sin makt i galaksen og forfølger de siste Jedi-ridderne, mens en voksende opprørsallianse mot imperiet begynner å ta form. Serien bygger på de klassiske Star Wars-filmene, men introduserer også nye rollefigurer.

Star Wars Rebels sesong har premiere 25. oktober kl. 9.35 på Disney Channel. Vises deretter søndager kl. 9.35 på Disney XD.

Violetta – sesong tre

Violetta har allerede oppdaget sin lidenskap for musikk og funnet sin plass i verden. Nå møter hun nye utfordringer i Studio 21. I den nye sesongen ser vi en mer optimistisk og selvsikker Violetta, som skinner på scenen med vennene sine. Alt blir ikke like enkelt for Violetta, for faren følger henne hvor hun enn går og er mer overbeskyttende enn noen gang. Men en ny og mystisk klassekamerat kommer inn i livet hennes og nok en gang blir Violetta usikker på hvem hennes hjerte tilhører.

Vises mandager, onsdager og fredager kl. 16.00 på Disney Channel. 

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus