Nilsi er på Norgesturne med kritikerrost standup-show

– og du kan vinne billetter!

Lyst til å åpne sommeren med en real latterkule? Vi har nå gleden av å gi alle våre kunder muligheten til å vinne billetter til humorbomben EGO med Senkvelds egen Nils-Ingar "Nilsi" Aadne. 

Nå er Nilsi endelig klar med sin første helaftens standup-forestilling for voksne i alle aldre. Nilsi har brukt sitt morsomme og observante skråblikk for å lage showet EGO der han tar for seg hvor bra vi egentlig har det i her på berget. Nordmenn lever på balkongen til verden – folk kjøper hytte i Thailand og det grilles kamskjell på Larkollen. Trauste jordnære nordmenn har over natta fått penger mellom henda. Det blir humor av sånt! 

Premiereshowet fikk terningkast 5 i VG, les anmeldelsen her 

For å delta i konkurransen trenger du kun å svare riktig på spørsmålet under og fylle inn nødvendig informasjon om deg. Vi trekker 5 heldige vinnere av to stk billetter. 

RiksTV er ikke lenger kun et antenneselskap og vi jobber kontinuerlig for å gi våre kunder de beste tjenestene for en fleksibel og moderne TV-hverdag. Nylig lanserte vi Start forfra på enda flere kanaler. Med Start forfra kan du enkelt starte ditt favorittprogram på nytt, dersom du kommer for seint til starten av programmet. Hvor mange kanaler har nå Start forfra med RiksTV?

Psst: Les mer om Start forfra og antall kanaler her

Fill out my online form.

Vinner du ikke billetter er det ingen grunn til bekymring. Vi gir nemlig deg som RiksTV kunde en eksklusiv rabatt på billetter Nilsi sitt show EGO. Bruk Rabattkode xxxxx når du kjøper billetter her.

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus