Filmbonanza på C More i mars!

– en av tidenes beste filmmåneder på C More First og C More Play

C More klinker til med en av tidenes filmmåneder i mars. Samtlige av C Mores filmkanaler er spekket av filmpremierer, og alle filmene vil som vanlig også bli lagt ut på C More Play – som du som C More-kunde har tilgang til både i underholdningsportalen og på PC/Mac, nettbrett og mobil.

Ikke RiksTV-kunde? Akkurat nå: marstilbud på RiksPakken! 

Du kan blant annet se de tre norske filmene Blind, Jakten på Berlusconi og Elsk meg, i tillegg til at flere nordmenn dukker opp i actioneventyret Hercules. To nye Beck-filmer har verdenspremiere – og du kan se Rio 2, dramaet Les Miserables og kostymedramaet Den store Gatsby.

C More starter mars med Steven Spielberg-tema, der E.T. – gjesten fra verdensrommet, Always, Jurassic Park og Haisommer blir vist, mens de avslutter måneden med musikal-tema på C More First – der Moulin Rouge, Chicago og Les Misérables vises den 29. mars.

Her er et knippe av alle filmene som vil bli vist på C More First og C More Play i løpet av mars:


Only Lovers Left Alive
(1. mars) er Jim Jarmuschs vampyrdrama om Adam (Tom Hiddleston) og Eva (Tilda Swinton) som har elsket hverandre i årtusener. For tiden bor de hver for seg, men når Adam blir livstrøtt, reiser Eva til ham for å få ham på andre tanker. Tilværelsen tar en ny vending når Evas ustabile lillesøster Ava (Mia Wasikowska) dukker opp.

Rio 2 (6. mars) byr på gjensyn med de fargeglade figurene fra suksesskomedien Rio, og en hel flokk nye bekjentskaper. Denne gangen reiser Blu, Jewel og deres tre barn fra storbyjungelen og inn i den ekte Amazonas-jungelen for å møte slekten, og plutselig står Blu nebb mot nebb med sin største og mest skremmende fiende av alle – sin egen svigerfar!

Rio 2 

Beck: Invasjonen (23. mars) er den tredje av åtte nye Beck-filmer som får eksklusiv verdenspremiere på C More.

Blind (8. mars) er et underholdende og uforutsigbart norsk drama om Ingrid (Ellen Dorrit Petersen) som mister synet i voksen alder. Hun erindrer fortsatt hvordan verden rundt henne ser ut, men minnene blir stadig svakere og kanskje er hun i ferd med å miste fullstendig grep om virkeligheten? Filmen, som er laget av Eskil Vogt, vant fire Amanda-priser og var nominert til ytterligere tre.

Hercules (13. mars) er et storslått actioneventyr med Dwayne Johnson som antikkens fremste helt og stridskjempe Hercules. Han leder en hær av soldater for å avslutte en blodig borgerkrig, og føre den rettmessige kongen tilbake til tronen. Ufattelige og mystiske krefter utfordrer Hercules’ makt og stiller ham overfor helt nye prøvelser. I øvrige roller ser vi blant andre Ingrid Bolsø Berdal, Aksel Hennie og Tobias Santelmann.

Beck: Sykehusmordene (28. mars) er den fjerde av åtte nye Beck-filmer som får eksklusiv verdenspremiere på C More.

Jakten på Berlusconi (19. mars) kan skilte med en rekke av Norges morsomste skuespillere på rollelisten. Den smålubne travkusken Bjarte Lem (Edward Schultheiss) får ikke lenger de gode hestene og må i desperasjon ty til fusk for å betjene stor gjeld. Et mislykket dopingforsøk ender med kidnapping av premiehingsten Berlusconi, og jakten er i gang.

Jakten på Berlusconi

Den store Gatsby (22. mars) er et påkostet kostymedrama fra 20-tallets New York, basert på F. Scott Fitzgeralds klassiske roman. Den unge forfatterspiren Nick (Tobey Maguire), hans vakre kusine Daisy (Carey Mulligan) og hennes ektemann Tom (Joel Edgerton) befinner seg plutselig i den mystiske millionæren, festløven og ungkaren Gatsbys (Leonardo DiCaprio) verden. Filmen, som vant to Oscar, er regissert av Baz Luhrmann.

Pitch Perfect (27. mars) er en fengende musikalkomedie om to rivaliserende a capella-grupper som serverer sine egne versjoner av gamle favoritter og ferske hits. Hovedrollen som Beca spilles av Anna Kendrick. Hun er førsteårsstudent på universitetet og synes ikke hun passer inn noe sted, men lar seg etter hvert overtale til å bli med i en gruppe hun aldri ville valgt selv – jentekoret The Bellas.

Elsk meg (30. mars) er regissør og produsent Hanne Myrens første spillefilm. Filmen tar for seg et flyktig far-datter-forhold, og handler om en ung kvinnes lengsel etter å bli elsket og frykten for å bli avvist. Hovedrolleinnehaver Julia Wildschut spiller mot sin virkelige far og sin virkelige kjæreste, og historien skal være løst basert på skuespillernes egne liv.

Elsk meg

Og som om ikke dét var nok, kjøres det Tarantino-temahelg 12. til 14. mars, der Pulp Fiction, Jackie Brown og Django Unchained legges ut i C More Play. 

For vår del er mars reddet nå. For hva annet er egentlig bedre enn å vente på våren med å kose seg med film?

Ikke RiksTV-kunde? Akkurat nå: marstilbud på RiksPakken! 

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus