Den store prisvinneren, Liam Neeson tilbake som Bryan Mills, Robin Williams i komedie for hele familien og årets beste film.

– RiksTV Filmleie

Birdman

Denne sorte komedien er belønnet med flere priser, deriblant hele fire Oscar. Riggan Thomson (Michael Keaton) er en utgått actionhelt som er mest kjent for sin rolle som den ikoniske superhelten Birdman. Vi følger han mens han forsøker å gjenskape sin dalende karriere gjennom et ambisiøst teaterprosjekt på Broadway. I dagene opp mot premierekvelden tar vi del i hans kamp med plagsomme indre demoner, samtidig som han forsøker å lappe sammen både familie og en kjendisstatus på overtid. 

Sjanger: Drama/Komedie Lengde: 1t 59 min Aldersgrense: 11 år

Taken 3

I den siste Taken-filmen snus alt på hodet. Bryan Mills' (Liam Neeson) liv legges i ruiner da han blir uskyldig mistenkt for mord. For å finne svarene, og ekskonas drapsmann, flykter han fra FBI og CIA – som den eneste måten han kan renvaske navnet sitt. Dermed er det Mills som blir jaktet på, og ikke han som jakter andre.

Sjanger: Drama/Komedie Lengde: 1t 49 min Aldersgrense: 15 år

Natt på museet – Gravkammerets hemmelighet

Forbered deg på den galeste natten på museet hittil når vår alles yndlingsvakt Larry (Ben Stiller) begir seg ut i verden med sine odde venner fra Naturhistorisk museum i New York. Denne gangen treffer de en rekke historiske personligheter fra British Museum i London. Sammen begir de seg ut på en eventyrlig jakt for å redde magien som lar dem vekkes til live om natten.

Sjanger: Eventyr/Komedie Lengde: 1t 38 min Aldersgrense: 7 år

Love is Strange

Etter å ha bodd sammen i nesten 40 år, gifter Ben (John Lithgow) og George (Alfred Molina) seg i en enkel seremoni på Manhattan. Rett etter bryllupet får George sparken jobben som lærer, og paret må selge leiligheten sin og finne en mindre bolig. Mens de leter etter et nytt sted får de sove på sofaen hos diverse venner og slektninger. Situasjonen tærer fort på alle involverte, ikke minst Ben og George selv.

Sjanger: Drama Lengde: 1t 34 min Aldersgrense: 11 år

Mommy

Kåret til årets beste film i Cannes. Diane henter hjem sin eksplosive tenåringssønn Steve etter et opphold på en ungdomsanstalt. Da Steves uberegnelige vekslinger mellom kjærlighetsfull småkrangel og vilt raseri blir overmektige, finner de støtte i en fryktsom nabokvinne. En storslagen mor og sønn-fortelling, skildret med så stort hjerte at den bokstavelig talt sprenger bilderuten.

Sjanger: Drama Lengde: 2t 20 min Aldersgrense: 15 år

Alle filmene er tilgjengelig i Filmleie nå. 

Usikker på hvordan du får tilgang til filmleie?

For å leie film rett på TV-en, holder det at du har en SMART-boks koblet til internett. Les mer om hvordan du kobler opp her

Er boksen din allerede koblet til internett? Da finner du Filmleie i underholdningsportalen under den røde knappen på fjernkontrollen. Husk at du også kan søke opp filmer i RiksTV-appen og starte filmen rett på TV-en fra appen. Les mer om filmleie gjennom RiksTV-appen her. 

Husk at du får leie 3 filmer gratis første gang du bruker Filmleie!

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus