En illusjonist forsvinner i hjertet av Norge, fire vampyrer oppdager at de er utdaterte, et prisbelønt drama med en hund i hovedrollen og Shakespeares Cymbeline har fått ny drakt.

– RiksTV Filmleie

Dirk Ohm: Illusjonisten som forsvant

En kald vinterdag kommer den tyske illusjonisten Dirk til det lille samfunnet Grogn i Midt-Norge. En ung kvinne har nylig forsvunnet, og stedet er i sjokk. Dirk blir snart involvert i søket, og underveis blir han stadig mer forelsket i ideen om den forsvunne Maria. Filmen er inspirert av den virkelige historien om en tysk illusjonist med samme navn som forsvant i Grogn i 2003.

Sjanger: Drama  Lengde: 1t 38 min Aldersgrense: 15 år

White God

13 år gamle Lili kjemper desperat for å beskytte sin elskede hund Hagen, men til tross for hennes protester kaster faren hennes hunden ut på gaten. Hagen, som ikke har noen anelse om at Lili leter desperat etter ham, slår seg raskt sammen med andre herreløse hunder som kun lever for én ting: å gjøre opprør mot menneskene. Filmen vant Un certain Regard-prisen ved filmfestivalen i Cannes.

Sjanger: Drama  Lengde: 2t 01 min Aldersgrense: 15 år

What We Do In The Shadows

I et lite hus på New Zealand bor de fire vampyrene Viago (379 år), Deacon (183 år), Vladislav (862 år) og Peter (8 000 år). Uten dødelige venner igjen til å invitere dem med på kule steder, innser vampyrene at de har mistet brodden og ikke lenger henger med i hva som er inne og ute. Men så treffer de Nick og Stu – og alt blir snudd på hodet.

Sjanger: Komedie/skrekk  Lengde: 1t 26 min Aldersgrense: 15 år

Cymbeline

Et ekte forviklingsdrama med en god dose fart og spenning. Når lederen av MC-klubben Briton, Cymbeline (Ed Harris), får vite at hans adopterte sønn Posthumus har giftet seg med hans eneste datter, Imogen, bannlyser han den unge mannen. I landflyktighet treffer Posthumus den forføreriske Jachimo (Ethan Hawke), og går ubetenksomt med på veddemål som tillater Jachimo å forføre Imogen. Oppi det hele trues Cymbelines metamfetaminimperium – og det bryter ut krig.

Sjanger: Drama  Lengde: 1t 38 min Aldersgrense: 15 år

Alle filmene er tilgjengelig i Filmleie nå. 

Se film allerede i kveld!

For å leie film rett på TV-en, holder det at du har en SMART-boks koblet til internett. Les mer om hvordan du kobler opp her

Er boksen din allerede koblet til internett? Da finner du Filmleie i underholdningsportalen under den røde knappen på fjernkontrollen. Husk at du også kan søke opp filmer i RiksTV-appen og starte filmen rett på TV-en fra appen. Les mer om filmleie gjennom RiksTV-appen her. 

Husk at du får leie 3 filmer gratis første gang du bruker Filmleie!

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus