Sauen Shaun og ny animasjon fra Disney for hele familien. Svensk krimfavoritt, Roy Andersson med nok en kritikeryndling, Reese Witherspoon langs Pacific Crest Trail og Bruce Willis i dystopisk fremtid.

– RiksTV Filmleie

Sauen Shaun

Her er filmen om den populære Sauen Shaun. En rampestrek som går litt for langt, undertegnet Sauen Shaun, fører til at bonden blir innelåst i en campingvogn som plutselig ruller av sted helt inn til storbyen. Shaun, Bitzer og flokken bestemmer seg for å forlate gården for å prøve å redde ham. Dette blir starten på et stort og spennende eventyr med masse sprø påfunn underveis.

Sjanger: Barn Lengde: 1t 25 min Aldersgrense: 0 år

Big Hero 6

Hiro Hamada er et 13 år gammelt geni som bruker det meste av tiden sin på ulovlige robotkamper. Når storebroren Tadashi plutselig dør, innser Hiro at hele byen San Fransokyo står i fare. Ved hjelp av Baymax og vennene, adrenalinjunkien Go Go Tomago, kontrollfreaken Wasabi, kjemifantasten Honey Lemon og Fred, skal Hero redde byen under navnet Big Hero 6.

Sjanger: Barn Lengde: 1t 42 min Aldersgrense: 7 år

Beck – Invasjonen

En død mann er funnet begravd utenfor Stockholm. Mannen mistenkes å være offer for en konflikt i en islamistisk terrorcelle og Beck-gruppen tvinges derfor til å samarbeide med Säpo. Et firma som dukker opp i saken viser seg å jobbe med importering av svart arbeidskraft til Stockholms mindre seriøse byggefirmaer. Saken vekker sterke følelser hos Martin Beck, og samarbeidet med Säpo er alt annet enn problemfritt.

 Sjanger: Krim Lengde: 1t 29 min Aldersgrense: 15 år

En due satt på en gren og funderte over tilværelsen

En ny svart komedie fra Roy Andersson, skaperen av "En kjærlighetshistorie" og "Sanger fra andre etasje". I hans nye film følger vi to litt odde menn som er på salgsreise med morosaker i kofferten. Filmen gir et herlig innblikk i en fascinerende tilværelse i nåtid og i en uspesifisert framtid. Filmen vant Gulløven i Venezia, i tillegg til at den vant én og ble nominert til flere Guldbagger under Stockholm filmfestival.

 Sjanger: Drama  Lengde: 1t 40 min Aldersgrense: 15 år

Wild

Etter morens plutselige død blir Cheryls (Reese Witherspoon) liv forandret for godt. Hun lever et destruktivt liv, men tar til slutt en drastisk beslutning om å begi seg ut på en flere uker lang vandring langs The Pacific Crest Trail. Mens hun bærer på sin store sorg, utfordrer hun seg selv både psykisk og fysisk, og begynner den lange reisen for å finne seg selv. Basert på Cheryl Strayeds selvbiografi med samme navn.

Sjanger: Drama  Lengde: 1t 54 min Aldersgrense: 11 år

Vice

I en dystopisk framtid har forretningsmannen Julian Michaels (Bruce Willis) designet det definitive feriestedet "Vice", der alt er tillatt og kundene kan leve ut sine villeste fantasier med kunstige innbyggere. En kunstig skapt kvinne fra dette hedonistiske anlegget bestemmer seg en dag for å flykte fra det som har vært hennes livslange fengsel. Nå søker hun hevn over de som har plassert henne der.

 Sjanger: Sci Fi  Lengde: 1t 36 min Aldersgrense: 15 år

Fifty Shades of Grey – kommer på mandag!

Bokfenomenet Fifty Shades of Grey, er blitt en mye omdiskutert film. Her får du en liten smakebit på hva du kan vente deg når denne blir tilgjengleig i filmleie allerede førstkommende mandag, 15. juni.

 

Det er enkelt å få tilgang til Filmleie.

For å leie film rett på TV-en, holder det at du har en SMART-boks koblet til internett. Les mer om hvordan du kobler opp her

Er boksen din allerede koblet til internett? Da finner du Filmleie i underholdningsportalen. Husk at du også kan søke opp filmer i RiksTV-appen og starte filmen rett på TV-en fra appen. Les mer om filmleie gjennom RiksTV-appen her. 

Husk at du får leie 3 filmer gratis første gang du bruker Filmleie!

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus