School´s Out – se en av disse filmene alene eller med en gjeng venner i sommerferien!

– RiksTV Filmleie

For mange er skoleferien rett rundt hjørnet og det kan være greit å ha litt underholdning i bakhånd hvis været svikter. Vi har samlet noen av de mest populære ungdomsfilmene i Filmleie.  

The Host

Jorden har blitt invadert av skapninger som sletter menneskenes hukommelse og tar over kroppene deres. Men visse mennesker har så sterke følelser at de delvis kan stå i mot angrepene. En av dem er Melanie, som tas over av en utenomjordisk som har levd på mange ulike planeter. Melanies hukommelse og følelser har overlevd og hun kjemper i mot for å beskytte de hun elsker, ikke minst kjæresten Jared.

Sjanger: Romantikk/ Sci fi Lengde: 2t 05 min Aldersgrense: 11 år

Moonrise Kingdom

Sommeren 1965 rømmer Sam fra en speiderleir på en øy i New England for å kunne leve et villmarksliv med jevnaldrende Suzy, som han møtte året før. De har inngått en pakt for å slippe å være annerledes i uforstående omgivelser. I Wes Andersons magiske film medvirker Ed Norton som speiderleder, Bruce Willis som lokalpoliti samt Bill Murray og Frances McDormand som Suzys advokatforeldre.

Sjanger: Komedie/Drama Lengde: 1t 34 min Aldersgrense: 11 år

Dum og Dummere 2

En direkte oppfølger til "Dum og Dummere" fra 1994. 20 år etter den gale roadtrippen til Aspen har Harry oppdaget at han har en voksen datter som hans daværende kjæreste adopterte bort. Sammen med sin trofaste venn Loyd begir han seg ut på en reise for å finne datteren sin. Men det går ikke helt som planlagt

Sjanger: Komedie Lengde: 1t 49 min Aldersgrense: 11 år

The Sisterhood of the Traveling Pants 2

I denne oppfølgeren til "The Sisterhood of the Traveling Pants" følger vi de fire jentene i månedene etter at deres første år på college er avsluttet. Etter å ha vært fra hverandre hele året, fører sommerplanene deres til at de kommer enda lengre fra hverandre. På hvert sitt hold opplever de frihet, kjærlighet, valg og livets lekser.

Sjanger: Drama Lengde: 1t 57 min Aldersgrense: 7 år

Alexander and The Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day

Disneys familiefilm følger 11-åringen Alexander (Ed Oxenbould) gjennom den mest forferdelige og fryktelige dagen i sitt unge liv. Dagen begynner med tyggis i håret, etterfulgt av den ene katastrofen etter den andre. Men når Alexander forteller sin harmoniske familie om alle uhellene i løpet av hans katastrofale dag, får han lite sympati. Kan det være at forferdelige ting bare rammer ham? Alle som sier at dårlige dager ikke finnes, har bare ikke hatt en selv enda.

Sjanger: Komedie/familiefilm Lengde: 1t 20 min Aldersgrense: 7 år

I tillegg til disse godbitene har vi også noen fantasy-favoritter til ungdommen som gjerne sees flere ganger.

Divergent

Divergent tar oss med til en fremtid der mennesker deles opp i grupper basert på personlighet. Ved fylte 16 år må alle velge hvilken gruppe de vil tilhøre resten av livet. For Beatrice Prior står valget mellom å bli værende med familien, eller å være den hun innerst inne vet hun er. Hun treffer et valg som overrasker alle, inkludert henne selv. Nå må Beatrice forsøke å avgjøre hvem som er hennes egentlige venner. Hun bærer også på en farlig hemmelighet. 

Sjanger: Action/Drama Lengde:  2t 19 min Aldersgrense: 11 år

Hunger Games – Mockingjay

Den tredje Hunger Games-filmen er enda mer nervepirrende enn de foregående. Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence), overlevde så vidt kvartsekelfinalene, men kampen er langt fra over. Som Mockingjay og symbolet på frihet må Katniss lede kampen mot den hevnlystne President Snow som retter sin vrede mot henne – og alle de hun er glad i. Husk at også de foregående to Hunger Games-filmene er tilgjengelig i Filmleie.

Sjanger: Action/Drama Lengde: 2t 2 min Aldersgrense: 11 år

Vil du leie film?

For å leie film rett på TV-en, holder det at du har en SMART-boks koblet til internett. Les mer om hvordan du kobler opp her

Er boksen din allerede koblet til internett? Da finner du Filmleie i underholdningsportalen. Husk at du også kan søke opp filmer i RiksTV-appen og starte filmen rett på TV-en fra appen. Les mer om filmleie gjennom RiksTV-appen her. 

Husk at du får leie 3 filmer gratis første gang du bruker Filmleie!

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus