SvampeBob på reise verden rundt, en manns kamp mot korrupte myndigheter, et humoristisk attentat på Kim Jong-un, Jennifer Aniston i sterkt drama og Matrix-skaperne er tilbake med ny Sci Fi.

– RiksTV Filmleie

SvampeBob Firkant: Svamp på land

Livet i Bikinibunnen kunne ikke vært bedre for den evige optimisten SvampeBob og vennene hans. Men da den topphemmelige oppskriften på krabbeburgere blir stjålet, må de evige rivalene SvampeBob og Plankton samarbeide for å bekjempe den ondskapsfulle piraten Burgerskjegg og hans ondskapsfulle planer.


Sjanger: Barn/komedie Lengde: 1t 32 min Aldersgrense: 0 år

Leviatan

Leviatan forteller smart og opprørende om korrupsjon og maktmisbruk i et av våre nærmeste naboland. Kolia lever et enkelt og tilbaketrukket liv i en liten by ute ved Barentshavet. Han eier ikke mye, men han har en nydelig villa med flott utsikt over havet. Når borgermesteren legger sin elsk på eiendommen til Kolia, forsøker han med alle midler å få kloa i den. Men Kolia har ikke tenkt å gi seg uten kamp, og kontakter en gammel venn fra militæret som begynner å grave i borgermesterens hemmeligheter.

Sjanger: Drama Lengde: 2t 20 min Aldersgrense: 15 år

The interview

Dave Skylark (James Franco) jobber som vert av det tabloide talkshowet "Skylark Tonight" sammen med sin produsent og kompis, Aaaron Rapoport (Seth Rogen). En dag får de sitt livs scoop i fanget når det viser seg at Nord-Koreas diktator Kim Jong-un er stor fan av showet og derfor vil la seg intervjue av Dave. Men idet radarparet gjør seg klare til avreise, blir de oppsøkt av CIA som ønsker at Dave og Aaaron skal likvidere Kim Jong-un. Det CIA ikke vet er at de trolig har valgt de to desidert dårligst kvalifiserte karene i landet til å gjøre jobben.

Sjanger: Komedie Lengde: 1t 52 min Aldersgrense: 15 år

Cake

Etter en ulykke har Claire (Jennifer Aniston) støtt fra seg både mann og venner, og lever i konstant pillerus. Men da en kvinne i terapigruppen hennes begår selvmord tar Claires liv en ny vending. Hennes fascinasjon for selvmordet leder henne til kvinnens mann og sønn, og sammen jobber de seg gjennom sorgene.

Sjanger: Drama Lengde: 1t 42 min Aldersgrense: 15 år

Adult World

Teneråringjenta Amy får seg jobb i en butikk, mens hun venter på det store gjennombruddet som poet. For sent innser hun at det er en pornobutikk hun skal jobbe i, men kanskje Amy kan finne noen løsinger med det som omgir henne i butikken? 

Sjanger: Komedie Lengde: 1t 37 min Aldersgrense: 15 år

Jupiter Ascending

Kommer på Mandag! Jupiter Ascending er en actionfylt sci-fi fra Wachowski-søsknene, skaperene av de legendariske Matrix-filmene. Jupiter Jones (Mila Kunis) ble født under en vakker nattehimmel, og ble pekt ut et liv og en skjebne fylt av store hendelser. Nå, som voksen, drømmer Jupiter om stjerner, men kontrasten er stor mot den kalde virkeligheten. Først når Caine (Channing Tatum), en genetisk konstruert eks-militær, kommer til jorden for å finne henne, begynner hun å innse at hun har større ting i vente. 

Sjanger: Eventyr/Sci-Fi/Drama Lengde: 2t 07 min Aldersgrense: 11 år

Vil du leie film?

For å leie film rett på TV-en, holder det at du har en SMART-boks koblet til internett. Les mer om hvordan du kobler opp her

Er boksen din allerede koblet til internett? Da finner du Filmleie i underholdningsportalen. Husk at du også kan søke opp filmer i RiksTV-appen og starte filmen rett på TV-en fra appen. Les mer om filmleie gjennom RiksTV-appen her. 

Husk at du får leie 3 filmer gratis første gang du bruker Filmleie!

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus