Et gjensyn med gjengen på Marigold Hotel, Julianne Moore i Oscarvinnende rolle, Sean Penn i actionthriller, historien om Stephen Hawkings, ny animert barnefilm og Askepott tilbake i ny drakt

– få med deg sommerens toppfilmer i Filmleie!

Still Alice

Se det oscarvinnende dramaet med blant andre Julianne Moore og Alec Baldwin i hovedrollene. På høyden av sin karriere begynner plutselig 50-åringen Alice (Moore) å glemme ord og hendelser. Når hun får den knusende diagnosen tidlig Alzheimers, starter hele familiens kamp for å holde ved den hun engang var så lenge som mulig. 

Sjanger: Drama  Lengde: 1t 421 min Aldersgrense: 7 år

The Gunman

En eksplosiv actionthriller fra regissøren av Taken. Jim Terrier, en tidligere yrkesmorder, har fått en dødsdom av sin tidligere arbeidsgiver. Terrier innser at det bare finnes én måte å redde seg selv på - han må avsløre og knuse verdens mektigste organisasjon og møte fiendene fra sin fortid i en kamp der kun én mann kan overleve.

Sjanger: Actions/thriller  Lengde: 1t 55 min Aldersgrense: 15 år

Hjem

En fredelig gruppe utenomjordinger invaderer jorden og bruker den som gjemmested fra fiendene sine. Da en ubetydelig utenomjording kommer i skade for å avsløre gjemmestedet, må han sammen med en tenåringsjente begi seg ut på en jorden-rundt-reise for å ordne opp i alt. De to blir overraskende venner og utenomjordingen får nå lære hva det virkelig betyr å være menneske.

Sjanger: Barn/komedie Lengde: 1t 35 min Aldersgrense: 7 år

Theory of Everything

Den 21 år gamle Cambridge-studenten Stephen Hawking får beskjed om at han har en sykdom som angriper de motoriske funksjonene og at han kun har 2 år igjen å leve. Men Stephen nekter å akseptere sin skjebne og kjemper videre for å fullføre sin avhandling. Femti år senere er Stephen Hawking fortsatt en vitenskapens frontfigur som bidrar til forståelsen av verden rundt oss.

Sjanger: Drama  Lengde: 2t 03 min Aldersgrense: 7 år

The Second Best Exotic Marigold Hotel

Den stjernespekkede og etterlengtede oppfølgeren til den fargesprakende suksessen "The Best Exotic Marigold Hotel". Hele den sprudlende gjengen er fortsatt på hotellet og får velkomment selskap av den tiltrekkende amerikanske hotellgjesten Guy. Imens drømmer eieren Sonny om å utvide, samtidig som han planlegger bryllupet sitt, noe som fører til mange lite gjennomtenkte valg.

Sjanger: Drama/komedia  Lengde: 2t 02 min Aldersgrense: 0 år

Eventyret om Askepott

Den klassiske historien om Ella, hvis far gifter seg på nytt etter at moren døde tragisk. Ella vil støtte faren sin, og hilser stemoren Lady Tremaine og hennes døtre Gabriella og Petronella inn i familien. Men da Ellas far uventet dør, befinner hun seg plutselig i en grusom og sjalu familie, og hun blir tvunget til å gå under navnet Askepott og fungere som familiens tjener.

Sjanger: Barn/Eventyr  Lengde: 1t 45 min Aldersgrense: 7 år

Focus

Will Smith spiller den rutinerte svindleren Nicky som treffer nybegynneren i bransjen, Jess. Han lærer henne sine små svindlerknep, men når han begynner å knytte seg til henne bestemmer han seg heller for å dra. Tre år senere støter han på Jess i Buenos Aires, og hun er nå en fullendt femme fatale som stiller alle hans nøye lagte planer på hodet. 

Sjanger: Drama/Komedie  Lengde: 1t 45 min Aldersgrense: 11 år

Vil du leie film?

For å leie film rett på TV-en, holder det at du har en SMART-boks koblet til internett. Les mer om hvordan du kobler opp her

Er boksen din allerede koblet til internett? Da finner du Filmleie i underholdningsportalen. Husk at du også kan søke opp filmer i RiksTV-appen og starte filmen rett på TV-en fra appen. Les mer om filmleie gjennom RiksTV-appen her. 

Husk at du får leie 3 filmer gratis første gang du bruker Filmleie!

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus